2777
2789
کاملا مخالف آرش کلا برای درآوردن لج کیمیا اینجوری می‌کرد

هرطور بود که ازاده رو خیلی دوست داشت

میتونست بدزده اما خوب بزرگ نکنه

ولی عاشقش بود

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرش نیت درستی از دزدیدن آزاده نداشت چون بعد شنیدن خبر ازدواج کیمیا برگشت مشخصه برا انتقام گرفتن بود نه از روی علاقه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
آرش نیت درستی از دزدیدن آزاده نداشت چون بعد شنیدن خبر ازدواج کیمیا برگشت مشخصه برا انتقام گرفتن بود ...

دزدی برد بهترین شهر ازادی کامل  اینقدر امکانات بهش داد ک دکتر شد 

دیگه نیت از این بهتر 

دزدی برد بهترین شهر ازادی کامل اینقدر امکانات بهش داد ک دکتر شد دیگه نیت از این بهتر

طبق داستان ارش اصلا به این چیزا فکر نمیکرد فقط از روی لجبازی بردش حالا خیلی چیز مهمی نیست فیلمه حقیقت نداره که😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
آرش نیت درستی از دزدیدن آزاده نداشت چون بعد شنیدن خبر ازدواج کیمیا برگشت مشخصه برا انتقام گرفتن بود ...

در واقع آرش همه چیز شو از دست داده بود و تنها چیزی که می تونست داشته باشه آزاده بود که دزدید و رفت