2777
2789

دیگه به آخر رسیدم از دست رفتاراش و کاراش به ستوه اومدم ازش رفیق بازه با دوستای خودش خوبه حاضره براشون بمیره هر چی محبت میکنم بهش بدتر جواب میبینم هر چی قربون صدقه میرم بیشتر فحش میده و روانی بازی در میاره نمیدونم به خاطر نوجوونیشه یا ذات کثیفی داره کنار نامزدم نشسته بودم دست چپمو لاک زده بودم اما دست راستمو نزده بودم چون حوصله نداشتم اومد دستمو گرفت گفت خاک تو سرت دهاتی که دست چپتو لاک زدی ولی دست راستتو لاک نزدی معلومه دهاتی هستی سلیقت افتضاحه گفتم خاک بر سرت که نمیفهمی من خواهرتم من اصلا تو شوک بودم که این چه حرفی بود زد نامزدم فقط منو نگاه می‌کرد و گفت من برم دیگه و سریع رفت از خونمون اینارو خواهرم با داد زدن گفت حالم ازش بهم میخوره الان ابروم جلوی نامزدم رفته 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دهاتی های بدبخت این وسط چ گناه ی کردنچ ربطی ب لاک زدن داره

نمیدونم اصن چرا باید همچین حرف مسخره ای بزنه بهم 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

حس میکنم خواست خورد ات کنه و تونست

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

خیلی هیجانی رفتار کردی استارتر

تو هر مشکلی نباید بیشتر نشون بدی

باید سرپوش بذاری روش با خنده رد کنی

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

خواهر منم دقیقا همین شکلیه ،باید اصن محلش ندی عزیزم باز خوبه شما نامزد کردی خواهر من هرکس که خواستگاریش میکنه اصن قبول نمیکنه انقد حرصم داده از بچگیم عقده توی دلم جمع شده با اینگ ازش کوچیکترم ولی دوستش ندارم کاش دعا کنید خواهر منم ازدواج کنه فک کنم اینطور برا جفتمون بهتره💔