2777
2789
عنوان

تخفیفات بلک فرایدی خانومی

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 42 پست

دارو رو از سایت داروکده بخرید. تنوع محصولات بالاست ارایشی هم داره

اتفاقا برای بلک فرایدی تخفیفای خوب گذاشته بود هزینه ارسالشم ناچیزه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
من خودم خرید میکنم گه گاهی اما سر این بلک فرایدی خوشم نیومد.چون داشت یه جنس رو بیشتر از قیمت اصلی می ...

دیگه خب اگه قیمت کالا دستت باشه سمت این جنسا نمیری

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو رو از سایت داروکده بخرید. تنوع محصولات بالاست ارایشی هم دارهاتفاقا برای بلک فرایدی تخفیفای خوب ...

مرسی که معرفی کردم عزیزم.

دنبال یه جای مطمئن برای محصولات پوستی بودم 

من تخفیف دی جی این قرصو گرفتم خدایی مفت گرفتم

پستش خیلیه منم خاستم هیرویت بخرم دیدم با پست همون قیمت شهر خودم میشه امروز رفتم داروخونه گرفتم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
دی جی کالا چیزاش اشغالنخیلی کم چیزای اصل میبینم توشولی خانومی محشره و همه ی چیزاش اصالت دارن و اصلنه ...

خانونی نصفیاش فیک و تاریخ گذشتن. از این لحاظ دی. جی و خانومی فرقی ندارند

خانونی نصفیاش فیک و تاریخ گذشتن. از این لحاظ دی. جی و خانومی فرقی ندارند

من هرچیزی ک میخرم ازش چک میکنم تا الان ک هیچ کدوم ایراد نداشتن یا فیک نبودن

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

من هرچیزی ک میخرم ازش چک میکنم تا الان ک هیچ کدوم ایراد نداشتن یا فیک نبودن

من یبار خریدم فیک بود دیگه اعتماد ندارم

شما باید با محصول اصل مقایسه کنید بچ کد و ... همش قابل کپی هست

هم خانومی هم دی🌹جی کالا فیک هست.

باید از داروخانه تهیه بشه.

متاسفانه به دلیل محدودیت و تحریم نمیتونیم جنس اصل داشته باشیم