2777
2789
عنوان

تخفیفات بلک فرایدی خانومی

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تخفیف دی جی این قرصو گرفتم خدایی مفت گرفتم

خراب یا انقضا نزدیک نباشه با این تخفیف

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
خراب یا انقضا نزدیک نباشه با این تخفیف

ن انقضاش ۶ماهه که من یه ماهه میخورم تموم میشه 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
چون تبلیغاتش زیاده اکثرا همه میرن سمتش..ولی کلاهبرداره..

دیجی انصافا خوبه. اگه بلد باشی چحور ازش خرید کنی کلی سود میکنی 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

بعضی وقتا دیج ی کالا خراب میکنه که البته خوبه که مرجوعی داره.اما بیشتر چیزایی که ازش خریدم خوب بودن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عزیزم از دی🌹جی کالا نگیر فیک می‌فرسته.کجا دیدی یه سایت ایرانی بیاد ۴۴۰ هزار تومان تخفیف بده😐

عزیزم به مربی باشگام نشون دادم اصله.اصالت کالا داره

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
عزیزم به مربی باشگام نشون دادم اصله.اصالت کالا داره

و اینکه من ۳تا گرفتم که اونقدر تخفیف افتاده 

چون تبلیغاتش زیاده اکثرا همه میرن سمتش..ولی کلاهبرداره..

نه دارو ها از دارو خونه ها ارسال میشه و کلاه برداری نیست من زیاد خریدم خیلی افف های خوبی میزنن دارو خونه ها اما وسیله و اینا زیاد نمیگیرم کتاباشم خوبه اگه انتشاراتیارو بشناسی

دیجی انصافا خوبه. اگه بلد باشی چحور ازش خرید کنی کلی سود میکنی

من خودم خرید میکنم گه گاهی 

اما سر این بلک فرایدی خوشم نیومد.

چون داشت یه جنس رو بیشتر از قیمت اصلی می‌انداخت به مشتری