2777
2789

من قبل تجربه شو دارم. حس میکنم به خاطر شرایط استرس زا یی که توش قرار گرفتم دوباره در معرض ش قرار گرفتم. این دفعه از تجربه های قبلیم استفاده میکنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه منم دارم دچارش میشم و قبلا هم تجربه داشتم

میشه بگی چه راهکارایی داری

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

کار شماره دو اینه که سعی کنم روابط اجتماعی مو حفظ کنم. الان یه گروه از دوستام میخوان برن کلاس رقص میخوام بهشون ملحق بشم. هم واسه روحیه م خوبه چون ورزشه و هورمون های شادی م رو مجدد ترشح میکنه هم باعث میشه منزوی نشم. 

برای منم بارها و بارها برگشته و عود کرده:)اولین قدم برام اینه نوبت روانشناس و روانپزشکمو میگیرم سریع

افرین به شما.

دقیقا کار شماره سه من همین بود. تحت هیچ شرایطی وقت دکترم رو کنسل نمیکنم و به جلسات ادامه میدم. 

افرین به شما.دقیقا کار شماره سه من همین بود. تحت هیچ شرایطی وقت دکترم رو کنسل نمیکنم و به جلسات ادام ...

چطور دکتر خوب پیدا میکنید من اصلا نمیتونم

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
من الان توشم😄 خیلی کم اوردم خیلی تنها کاری هم که میتونم بکنم اینه با غذا نخوردن خودمو تنبیه کنم...

این خیلی رایجه عزیزم منم دقیقا همین کارو میکردم. و این کار شرایطت رو بد میکنه عزیزم. 

دقیقا میخواستم بگم کار شماره چهار اینه که مواد غذایی خوب به بدنم میرسونم. مراقبم بدنم کم آب نشه آجیل و میوه رو هم میخورم و هیچ وعده ای رو سعی میکنم حذف نکنم حتی اگه اشتها هم نداشتم میشینم سر سفره کنار همسرم. یه لقمه میخورم

این خیلی رایجه عزیزم منم دقیقا همین کارو میکردم. و این کار شرایطت رو بد میکنه عزیزم. دقیقا میخواستم ...

من واقعا دیگه نمیتونم ادامه بدم من به پایان دادن زندگیمم فکر کردم همه ی اینا به خاطر تنهاییه شغل همسرم جوریه که گاهی ده روز اینا نیستش من به شدت وابستشم برای همین فکز می‌کنم تا اخر عمرم همینطور بگذرونم 

روزام حال بهم زن شده

تو تیکه ای از وجود منی (m❤️)