2777
2789
عنوان

حالا چی میشه همه میمیریم ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 222 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردان با غیرت ما ،دارن بیرون از مرز ایران،جلوشونو میگیرن،تا نیان اینجاخدا پشت و پناهشون

بله خدا سربازان و مرزداران عزیزی رو سلامت نگه داره امنیت رو تامین میکنن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
اره بخدا برو فیلمشان و ببین چجوری سرباز های سوری رو میکشن تیر بارونشون میکنن

خدا کمکشون کنه خدا رحم کنه همه ش دلم پیش این سربازاس خانواده هاشون چرا این آدمیزاد لامصب نمیتونه مثل انسان زندگی کنه همه ش جنگ خونریزی

واسه خاک رژیم بگیرم آیاحداقل دل حور و پری و کرم و مار خوش میشه باهام😂😂😂

داعشیا زنا رو نمیکشن تجاوز میکنن یا میفروشن   

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ایران همسایه سوریه‌اس خب بعدی ماییم

خخخخ بذا تو حال خودمون باشیم بابا😂آمریکا وانگلیس و عراق و کلی رفقاشون نتونستن ایران رو صاحب بشن داعش کیه؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
جرر من و دختر عمه هام قرار گذاشتیم زامبیا ظهور کردن تو خونه ی مامان بزرگم جمع بشیم همه😂😂یادش بخیر

آره بابا ما دهه هفتادی ها همه چی دیدیم مرحله های آخر زامبی و اژدها و این چرت و پرت های تخیلی که کامل بشیم😂😂😂

خدا کمکشون کنه خدا رحم کنه همه ش دلم پیش این سربازاس خانواده هاشون چرا این آدمیزاد لامصب نمیتونه مثل ...

از ایران هم قراره برن خدا بکشه این تروریست هارو

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁