2777
2789
عنوان

حالا چی میشه همه میمیریم ینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3799 بازدید | 222 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم رژیم دارم 😂تو باشگاه جون میکنم واسه چن گرم وزن

اخی 😂😂😂

تو باشگاهم میری من با دوتا بچه کوچیک نمیتونم بخدا حالشون نمی‌کنم خودمون که خوشی ندیدیم حداقل کرم ها باهامون خوشی کنن 😂😂😂

تو خوابم نمیتونه بیاد ایران

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

چرا دنبال داستانید انقد

چون آدم دوس داره با بقیه دراین مورد حرف بزنه،نظر اونارو بدونه!یجور دلگرمیه

البته بعضیا هدف دیگه ای ام دارن🌝😂

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

مردان با غیرت ما ،دارن بیرون از مرز ایران،جلوشونو میگیرن،تا نیان اینجا

خدا پشت و پناهشون

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اگه واقعیه بگید توروخدا حق الناسهمن الکی رژیم نگیرم

لعنتی چ ربطی داشت   

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

😐😂😂ما با بدتر از داعش درگیریم تو ایران خیلی وقته 

داعش چیزی نیس آروم باشید 

شاهی که بر رعیت خود میکند ستم                                               مستی بود که میکند از ران خود کباب.