هیچکی نیست وقتی حالم بده بگه باشه عزیزم الان کمکت میکنم هیچکی نیس که وقتی بهش بگم حالم بده دعوام نکنه و نگه بس کن منم میخوامیکی درکم کنه ۱۶ سالم بیشتر نیست نمیتونم رو درس تمرکز کنم همش این فوبیا و وسواس لعنتی داره میرینه به اعصاب و زندگیم و یکی هم نیست بگه کمکت میکنم بری پیش روانشناس حالت خوب بشه میبرمت میش یه پزشک تا کمکت کنه ولی هیچکی هیچکی نیس خانوادم میگن بس کن شورش رو در آوردی همه گاهی وقتا حالشون بد میشه تو نازک نارنجی هستی شاید واقعا هم اینطوره ولی من به توجه نیاز دارم
الان هم میدونم هیچکی نمیاد تو تاپیکم و اگر هم بیان زود میرن من فقط یکی رو میخوام که بشینم فقققط حرف بزنم و اونم پا به پام گوش بده و جواب بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ضعیفم هیچ وقت هم قوی نمیشم همیشه مامانم بهممیگه از بس ضعیفی سعی کن خودت رو جمع و جور کنی ولی من به جا اینکه به خودم تلنگر بزنم که پاشم انگار فقط این نکته که ضعیفم رو قبول میکنم
بعضی موقع ها حس میکنمپنیک میکنم مثلا یادمه دو سه روز پیش غذا فست فود خوردیم و خواهر دوستم که از یه جا دیگه خورده بود مسموم شد و من انقد میترسیدم که حس میکردم سرده و از شدت سرما چناران میلرزیدم که دیگه دندونام با شدت به هم میخورد فکم درد میکرد
و واسه تب شیاف دیکلوفناک بکن آبریزش بینی هم سعی کن بخور بدی تا هرچی ویروسه از بدنت دراد و قرص سیتریزین خوبه واسه سرفه انار رو دورش فویسل بپیچ بزار رو گاز تا بپزه بعد که پخت همونطور که گرمه بخور هم واسه گلو و هم واسه سرفه خوبه