2777
2789

هیچکی نیست وقتی حالم بده بگه باشه عزیزم الان کمکت میکنم هیچکی نیس که وقتی بهش بگم حالم بده دعوام نکنه و نگه بس کن منم میخوام‌یکی درکم کنه ۱۶ سالم بیشتر نیست نمیتونم رو درس تمرکز کنم همش این فوبیا و وسواس لعنتی داره میرینه به اعصاب و زندگیم و یکی هم نیست بگه کمکت میکنم بری پیش روانشناس حالت خوب بشه میبرمت میش یه پزشک تا کمکت کنه ولی هیچکی هیچکی نیس خانوادم میگن بس کن شورش رو در آوردی همه گاهی وقتا حالشون بد میشه تو نازک نارنجی هستی شاید واقعا هم اینطوره ولی من به توجه نیاز دارم 

الان هم میدونم هیچکی نمیاد تو تاپیکم و اگر هم بیان زود میرن من فقط یکی رو میخوام که بشینم فقققط حرف بزنم و اونم پا به پام گوش بده و جواب بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هستم گوش می‌کنم بگو 🥺☺️

از زندگی بریدم همش وسواس بیماری مخصوصا بیماری های گوارشی و فوبیا تهوع و استفراغ دارم نمیتونم زندگی کنم میترسم خیلی غذا ها میخورم مخصوصا از ویروس گوارشی به شدددت میترسم همیشه نسبت به همه مشکوکم که نکنه ویروس داشته باشن به من منتقل بشه و من حالم بد بشه نمیتونم تمرکز کنم یکم که تکون میخورم میگم نکنه بالا بیارم و حالن بد شه مثلا الان یکم دسر خورم حس میکنم ته‌حلقم یه طعم عجیبی میده و شکمم یکم صدا میده میگم نکنه بالا بیارم از ترس ای بریدممممم خستممم خستههه مامانم اینا همش مسخرم میکنن 

من خانواده پدریم خییلی نسبت به بیماری حساسن و شب و روز تو دکتر هستن و مشکلی هم ندارن و همش کلی مریضی رو خودشون میزارن و انکار از این کار خیلی خوششون میاد حالا من واقعا داغونم بعد یه بیماری گوارشی که دلیلش هم آخر نفهمیدم چی بود فکر میکنم هنوز خوب نشدم در صورتی که خیلی ازش گذشته ، مامانم فکر میکنه منم مثل خانواده پدریمم و محلم نمیده میگه تو هم لنگه اون دیوونه ها هستی 

من خانواده پدریم خییلی نسبت به بیماری حساسن و شب و روز تو دکتر هستن و مشکلی هم ندارن و همش کلی مریضی ...

خب تو مشکل وسواس فکری داری باید تحت درمان روان پزشک باشی 

بنظر من روانشناس فعلا کمکت نمیکنه 

اولین نفر ک میتونه بهت کمک کنه خودتی 

بعدشم ب نوبت بگیر پیش روانپزشک همه اینایی ک گفتی بهش بگو خودش میدونه چ داروی برات بنویسه و از الان شروع کنی قطعا تا چند ماه آینده دیگه از این بیماری رنج نمیبری

و منم فکر میکنم مشکلی جسمی نداری همش روح و فکرهای منفی ک درمورد خودت و اطرافیانت داری رنج میبری

خب تو مشکل وسواس فکری داری باید تحت درمان روان پزشک باشی بنظر من روانشناس فعلا کمکت نمیکنه اولین نفر ...

نمیخوام تو این سن دارو بخورم من فقط ۱۶ سالمه نمیخوام کلی قرص که عوارض داره بخورم دیگه هم خانوادم من رو یه مشاور ساده نمی‌بره دیگه چه برسه روانپزشک 

تو هم رفتی 🥲 حالا باز حتما تو مشکلی برات پیش اونده و یه غریبه هستی من که خانوادم بهم محل نمیدن چه ا ...

ن عزیزم من سرماخوردم باور کن ولی بازم میخواستم باهات حرف بزنم آروم شی

منم ۲۰سالمه اونوقتا اندازه تو بودم همین رفتار هارو داشتم پس سخت نگیر

خب تو مشکل وسواس فکری داری باید تحت درمان روان پزشک باشی بنظر من روانشناس فعلا کمکت نمیکنه اولین نفر ...

چطکر به خودم کمک کنم انگار تموم شدم همیشه هر وقت یه تست روانشناسی چیزی انجام میدم همش زده افسردگی خفیف