2777
2789
عنوان

موندم وام بگیرم یا طلا

19 بازدید | 9 پست

۴۰۰ میلیون دارم نمیدونم وام بگیرم یا نه‌

کدوم بانک پول‌بخوابونم تا وام بگیرم؟ 

سود خیلی میکشن روی وام؟ 

کی فکرش اقتصادی میشه بیاد نظر بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین یه جم و تفریق ساده بزن ببین اگه پولت دوماه بخوابه توحساب وام بیاد چقدر میتونی طلابخری ازیه ورم حساب کن مثلا طلا بخری تو دوماه چقدر سود بهت میده هرکدوم کفه ترازوش سنگین ترشد اونکارو بکن.ممکنه مثلا دوماه دیگه طلابشه گرمی پنج ونیم.ممکنه هم بشه گرمی چهار همه چیزو باید درمظر گرفت

وام بگیرری چکا کنی؟ اندازه پولت وام میدن یا کتر یا بیشتر؟ کی وام میدن؟ الان یخورده بد موقس برا طلا خریدن بنظرم ، یخورده بیاد پایین. ولی احتمال میدم زیاد دووم نیاره دوباره بره بالا

خب اون که بازار مشخص نیست دو ما دیگه طلا چقد تغیر کنه

بله ایشون میتونن بالاترین مقدار تغییر رو درنظر بگیرن مثلا ببینن اونموقع طلا باقیمت شیش تومن چندگرم میتونن بخرن والان باچهارصد چقدر میتونن بخرن.امااگه گرم طلا پایینتر بیاد ایشون سود خوبی میکنن چون قطعا سال جدید روند افزایشی داره طلا

طلا ابشده بخر اگه نمیخوای باهاش کاری رو شروع کنی 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺