2777
2789

اعصابم بهم ریخته بهم گفتن وقتی حذفت کرده صفر میذارن ترم بعد هم پاسش کنی این صفر برداشته نمیشه مشاور رشته‌امون اینو گفت اینجوری این صفر معدلمو خیلی میاره پایین ناراحتم

من نمیدونستم کلا یه جلسه حق غیبت داده فکر کردم مثل بقیه سه جلسه‌اس

بهش هم گفتم یه جلسه دیگه فرصت بدین گفت نه نمیشه

حالا چون یه هفته دیر ثبت‌نام کردم موقع ثبت‌نام آموزش گفت این یه هفته غیبت اشکال نداره همینو بهونه کردم گفت از آموزش نامه بیاری به خاطر ثبت‌نامه میذارم تو کلاس باشی

حالا امروز هم صبحی یادم رفت چند دقیقه قبل رفتم آموزش اونم داشت میرفت گفت دیر اومدی🤦‍♀️

میترسم بهم نامه نده اونوقت با یه صفر خیلی معدلم میاد پایین🙁💔

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نه بابا حذف که صفر نداره. اصلا آزمون نمی‌دی. از تو لیست درسات حذف میشه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا حذف که صفر نداره. اصلا آزمون نمی‌دی. از تو لیست درسات حذف میشه

تو قوانین دانشگاه که برامون توضیح میدادن خودشون گفتن صفر داره

خب وقتی مشاور رشته اینو میگه یعنی حرفش درسته دیگه خودش هم استادمونه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
با مدیر گروه صحبت کن بگو تعهد میدم

اخه مشکل استاده قبول نمیکنه

مثل اینکه کلا معروفه به اینکه با غیبت کنار نمیاد

تو قوانین دانشگاه که برامون توضیح میدادن خودشون گفتن صفر دارهخب وقتی مشاور رشته اینو میگه یعنی حرفش ...

نمی‌دونم چرا دانشگاه سما انقد عجیب و متفاوته. همه دانشگاه‌ها حذف به منزله اینه که هیچوقت اون درس رو نداشتی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه صفر نمیزارن!همیچین قانونی نداریمفقط حذف داریم

شاید جدیده

چون مشاور رشته گفت بعید میدونم اون اشتباه بگه

اخه مشکل استاده قبول نمیکنهمثل اینکه کلا معروفه به اینکه با غیبت کنار نمیاد

از طرفی وقتی حذف کنه 

صفر محسوب نمیشه 

کلا واحدت پاس نمیشه

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

تو قوانین دانشگاه که برامون توضیح میدادن خودشون گفتن صفر دارهخب وقتی مشاور رشته اینو میگه یعنی حرفش ...

نه بابا برو یکم اموزش خودتو ناراحت نشون بده گریه کن نامه میدن

نمی‌دونم چرا دانشگاه سما انقد عجیب و متفاوته. همه دانشگاه‌ها حذف به منزله اینه که هیچوقت اون درس رو ...

چی بگم 

حالا یه بار دیگه ازش میپرسم ولی خب یادمه دقیق گفت اگه به خاطر غیبت حذف بشید صفر میذارن و این صفر پاک نمیشه

من خودم مدرس هستم.قوانین اموزشی حداقل ۲۰ سال هست همینه.مشاور رشتتون کیه دانشگاه میشه؟ منظورت کارشناس ...

بچه‌ها میگن چون درس عملیه اینجوریه