2777
2789
عنوان

حالم از جاریم بهم میخوره

41 بازدید | 37 پست

خیلی حالم بده خیلی زیاد فکرو زکر من شده جاریم و بچه هاش چون شوهرم خیلی بچه هاشو دوست داری خیلی زیاد منم بدم میاد بهش میگم نکن خیلی زیاد ناز میگه برادر زاده هامه چجوری نکنم نی نیشون به دنیا امده بود اول شوهرم رفته بود دیدنش حالم خیلی خیلی بده چیکار کنم و حس میکنم شوهرم اینجوری میکنه جاریم فکر های دیگه میکنه که بخاطر اون میخادشون هرچی میخام این فکر هارو از سرم بیرون کنم نمیشه که نمیشه خاب درستی ندارم جایی نمیتونم برم پیش کسی نمیتونم بشینم همش به همین فکر میکنم و ما تو یع ساختمونیم همشم بچه هاش خونه ماست هرچی دعا کردم بیشتر لج کردن و شوهرمو پر کردن مشاوره نمیتونم برم چیکار کنم بعضی ها گفتن حامله شو خوب میشه الان حاملم اما خیلی بیشتر حالم بد شده دلم میخاد خودمو بکشم😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونم محبت میکنم اما وقتی شوهرم بیاد خونه از همشون بدم میاد نمیتونی درکم کنی حالم خیلی خیلی زیاد ب ...

میفهمم اوایل ازدواج ته؟ منم مثل تو بودم خودت خواهرزاده یا برادرزاده نداری؟ من که عاشق خواهرزادمم و درک میکنم شوهرمو

بچه خودت به دنیا بیاد جای اونارو میگیره واسه شوهرت اصلا فکرشو نکن

هرکاری میکنم که‌فکر نکنم نمیشه اصلا نمیشه وقتی میبینم خونم به جوش میاد چیکار کنم من‌ نمیتونم صبر کنم تا بچم به دنیا بیاد

هر چی بیشتر حساسیت نشون بدی ،شوهرت بدتر میکنه ،نباید اصلا بزاری جاریت این نقطه ضعفتو بفهمه وگرنه بیچ ...

فهمیده چند بار دعوا کردم سر همین موضوع و اون پر رو تر شده و الان حس میکنم تا شوهرم کاری میکنه دل اون خنک میشه مثلا با خودش میگه ببین چقدر بدش میاد بازم مثلیکی من میخاستم شد