2777
2789

خانوما اگر مردی بر فرض کاری کرده باشه خیانت کرده باشه و زنش هی قسم بده که راستش بگو زندگی رو تموم میکنم بنظرتون اون مرد میاد خودشو لو بده؟قسم میخوره که کاری نکرده آخه چیکار میشه کرد با این

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچوقت نمیاد لو بده مگه اینکه بخاد یکاری کنه زنه خودش با پای خودش بره

پس باید چه غلطی کرد زنه چیزی با چشم ندیده ولب خیلی شک داره حس بدی داره در حد تلفن و شماره دیده فکرمیکنه مرد یه زن دیگه داره مرده جون بچشون قسم میخوره که نکرده

وقتی قسمش میدی و میگی زندگی رو تموم میکنم اون پس مطمعنه ک اینکارش اینقدر بد هس ک یک زندگی نابود بشه، پس هیییچ وقت نمیاد خودشو لو بده و زندگیشو خراب کنه.. کسیو ب چشم دیدم ک همیشه دست روی  و روی سر بچش ک کاری نکرده اما همش دروغ میگف.. کسی ک خائنه وجدان نداره!! 

پس باید چه غلطی کرد زنه چیزی با چشم ندیده ولب خیلی شک داره حس بدی داره در حد تلفن و شماره دیده فکرمی ...

هیجوره خودشو لو نمیده مگه اینکه زمان ببره خودشو یجوری لو بده سوتی بده پیگیرش بشه مچشو بگیره

خدا لعنت کنه مردو زنه هرزه رو

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
وقتی قسمش میدی و میگی زندگی رو تموم میکنم اون پس مطمعنه ک اینکارش اینقدر بد هس ک یک زندگی نابود بشه، ...

خاک برسرش اگر زندگیش برای مهمه چرا خیانت کرده چرا جوک بچه الکی قسم میخوره حالا چجور باید فهمید که این کاری کرده یا نکرده

خاک برسرش اگر زندگیش برای مهمه چرا خیانت کرده چرا جوک بچه الکی قسم میخوره حالا چجور باید فهمید که ای ...

اکثر افرادیکه خیانت میکنن زندگی مشترک شونو نمیخان خراب کنن و جدا بشن چون میدونن هزینه داره طلاق و بچه ووو میترسن وگرنه عاشق ک نیستن... ببین خیانت ب هیچ وجه توجیه نداره.. اما!!! اگر زندگیتو دوس داری باید علتشو پیدا کنی ببینی خللی براش ایجاد نکردی؟ ایا همه جوره سرویس میدادیو مشکلی از طرف تو نبوده و... ک نیاز ب مشاوره داره