2777
2789
عنوان

پس کی باردار میشم 😔

3 بازدید | 12 پست

یک سالو نسم پیش بادار شدم جنین توو ۵ ماهگی ایست قلبی کرد

الان بعد ازون اقدام هستم نمیدونم تا کی صبر کنم 

پریودام یبار سرموقع  هست یبارم ۱۰ روز تاخیر داره 

چیکار کنم😟 پس کس میشم

تو بارداری بعدیت باید انوکساپارین بزنی، میدونستی؟

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمیدونستم. چی هست؟ ؟ خواهشا توصیح بده برام

ببین عزیزم ایست قلبی جنین بیخود و بی جهت رخ نمیده، ۲ تا مشکل ممکنه وجود داشته باشه یکی مشکل ایمنی یعنی اینکه بدن شما جنین رو به عنوان بیگانه میبینه، که معمولا این مشکل تو هفته های پایین رخ میده، یکی مشکل انعقادی یعنی شما تو بارداری دچار انعقاد خون میشی و خونرسانی به جنین ضعیف میشه ، معمولا برای همه ی ایست قلبی ها مخصوصا تو هفته های بالاتر حتما حتما باید آمپول انوکساپارین استفاده بشه، یه آمپول آماده اس که هر روز باید به شکم یا بازو یا ران بزنی، خون رو رقیق میکنه و باعث خونرسانی بهتر به جنین میشه، شما الان به هیچ عنوان نباید باردار شی باید اول آزمایش های مربوطه رو بدی و تحت نظر یه پریناتالوژیست باشی بعد اقدام کنی، آها راستی از قبل اقدام تا هفته ۳۶ بارداری هم باید آسپرین مصرف کنی 

تو همین نی نی سایت سرچ کن انوکساپارین، خیلیا میزنن

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
دکتر فقط میگه یک شب در میون رابطه داشته باشمنم که شوهرم همش سرکاره شب میاد خونه بیهوش میشه

آزمایش های سقط و بارداری رو دادی؟

باید آزمایش انعقاد خون ،خود ایمنی بدی ،اگه مشکل داشته باشن تو دوران بارداری باید دارو یا امپول مصرف کنی ،گروه خونی خودتو شوهرتون چک کن که نیاز به آمپول روگام نداشته باشی