2777
2789

من شوهرم رو خیلی دوست داشتم دو سالم باهم دوست بودیم

شیفته مردونگی و اصالتش شدم 

وضع مالی ما خیلی از اونا بهتر بود ( البته پدرشوهرم خیلی وضعش خوبه ولی هیچ حمایتی از همسرم نکرد )

همسرم دانشجو بود ولی از قبل یکم پس انداز داشت

همه پس اندازش رو داد برای هزینه های یه مراسم جمع و جور ( کرونا بود اوم موقع ) و سرویس طلا.

بودجه‌ش خیلی محدود بود ولی هر مناسبت یه تیکه طلای خیلی ظریف و کوچیک برام میاورد.

یادمه شب یلدا بود برام داده بود صندوق میوه تزیین کرده بودن همه کارا رو هم خودش تنهایی میکرد چون تو شهر ما دانشجو بود مامانش اینا اینجا نبودن.

بعد همون یلدا یه گوشواره حلقه ای خیلی سبک و ظریف گذاشته بود ما بین سبد گل…

از اون روزا داره میگذره و همسرم رفته رفته اوضاعش بهتر میشه ولی همیشه ازش تشکر میکنم بهش میگم تو اون طلاها رو با تمام سرمایه ای که داشتی برام خریدی نه بخشی از پول تو حسابت.

خدا میدونه سرویس برلیان هم برام بخره جای اون سرویس طلای سبک و تو خالی که وقتی دانشجو بود برای عقدم خرید  رو نمیگیره

نمیدونم کدومتون حرفام رو درک میکنید❤️

نمیدونم چرا دلم خواست باهاتون درد و دل کنم ببخشید طولانی شد.

همه رو با بغض نوشتم🥹

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

خوشبخت باشی❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با تموم وجود درکت میکنم خودمم بودم تو این شرایط❤❤❤❤💋

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

الان چطورین؟

خدارو شکر اوضاع خیلی فرق کرده

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خداروشکر عزیزم. برای من دعا کن به عشقم برسم

الهی امین عزیزم

آییییییی عزیزممممممم

همسرتون باعث افتخاره❤

شماهم بسیار با اصالت و قدردان

مانا و خوشبخت باشید کنارهمدیگه و دیگه روزهای آسان و پرارامش تری داشته باشین🥰❤

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.