2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید چی بفروشم توی کافه

24 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من توی یک کافه کار میکنم مشتریام همه پسر هستن یعنی نود درصدشون

میخوام از صابکارم اجازه بگیرم یچی بیارم توی کافه بفروشم

آدم خوبیه اجازه میده ان شاءالله

نظرتون چیه؟

جوراب مردونه و یا ساندویچ آماده و یا چی؟

نمیدونم چی بیارم میشه راهنماییم کنید چی بذهنتون میرسه 

چطوری جوراب بفروشی تو کافه؟تو کافه معمولا کیک و نوشیدنی و بهرحال میان وعده سرو میشهنهایت چیزی که من ...

توی یک جعبه کوچولو روی کانتر خواستم بذارمشون بلکه پسرا بخرن

کتاب هم خوبه ولی یعنی میخرن این پسرا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی یک جعبه کوچولو روی کانتر خواستم بذارمشون بلکه پسرا بخرنکتاب هم خوبه ولی یعنی میخرن این پسرا؟

نه‌عزیزم‌پسرافقط‌عاشق‌شکم‌وخوراکی‌هستندشماچی‌میفروشیدتوکافه‌بگو‌تاراهنماییت‌کنم

توی یک جعبه کوچولو روی کانتر خواستم بذارمشون بلکه پسرا بخرنکتاب هم خوبه ولی یعنی میخرن این پسرا؟

کافه های اطراف انقلاب دیدم که کلا کسایی که اهل مطالعه هستن میرن و میخرن

اگه نزدیک دانشگاهی میتونی کتاب و نهایتا لوازم تحریر بذاری

میتونی ام پیج بزنی از وسایلی که پسرا استفاده دارن و اونجا پیجت رو معرفی کنی بهشون وگرنه واقعا تو کافه فکر نکنم جلوه قشنگی داشته باشه جوراب و اینا 

میتونی ام کیک خونگی و این چیزایی که تو کافه سرو میشه خودت درست کنی و به خود کافه بفروشی

بلد نیستم خودم کیک بفروشم. من فقط بلدم خوب بفروشم. ینی چون مهربونم ازم خرید میکنن نه اینکه زبونباز باشم

بلد نیستم خودم کیک بفروشم. من فقط بلدم خوب بفروشم. ینی چون مهربونم ازم خرید میکنن نه اینکه زبونباز ب ...

باز عطر و اسپری بهتر از جوراب توسط مردا دیده میشه

میدونی مردا مثل ما نیستن که مثلا تو مغازه بقالی ام ببینیم جوراب میده قیمت بگیریم مناسب میده بخریم 

ولی باز عطر ادکلن رو بهتر یهویی میخرن تا جوراب

حداقل اطرافیان من اینجورین مردا

یه پک اسپری بخر بذار رو کانتر بهشون پیشنهاد بده

باز عطر و اسپری بهتر از جوراب توسط مردا دیده میشهمیدونی مردا مثل ما نیستن که مثلا تو مغازه بقالی ام ...

آهان اینم فکر خیلی خوبیه. دیگه بازم چیزی به ذهنتون میادش؟ایده هاتون عالیه

اخه کافه جایی برای فروش لباس نیست 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

آره واقن. میخاسم یجوری درامدم بیشتر شه. نمیدونم از چه طریق

میوه خشک چطوره؟ با بسته بندی گوگولی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞