2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داشتی تو خوب چجوری درمانش کردییی؟چجوری میگی درمان میشه آره میدونمم😭

من خواهرم دچارش شده بود ولی با چند دوره دارو درست میشه .اون لای موهای سرش داشت موهاش میریخت .شامپو.پماد .دارو مخصوص خودشو داره باید بری دکتر پوست با توجه به پوستت براش دارو میده نگران نباش.

[QUOTE=362460493]من خواهرم دچارش شده بود ولی با چند دوره دارو درست میشه .اون لای موهای سرش داشت موهاش میریخت .شامپو.پ ...[/QUOTE

وای عزیزم من ده ساله دارمش پشت موهام هم هست دقیقا هزار تا دکتر رفتم دارو شامپو کرم پماد هم امتحان کردم اصلا فایده ندارع داره بیشتر هم میشه اون اولا جواب میداد خوب میشد بعد قطع برمیگشت.واسه خواهرت اینجوری نشده خیلی وقته خوب شده؟ چه داروهای مصرف کرده تهران دکتر رفته؟

داداشم ۴۲سالشه.روز به روزم بدترمیشه 😔 خیلی دنبال درمان بود خوب نشد. اگه درمانی سراغ دارین بگین

عه چه بد.ما خیلی زود قبل اینکه زیاد بشه جلوشو گرفتیم چون بچه بود نگران بودیم بدتر بشه بزنه صورتش.ولی خدارو شکر درست شد 

البته چند دوره مرتب بردیمش 

[QUOTE=362460493]من خواهرم دچارش شده بود ولی با چند دوره دارو درست میشه .اون لای موهای سرش داشت موها ...

نه عزیزم فعلا که برنگشته خوبه 

ما تبریز بردیمش دکتر 

داروهاش یادم نمیاد چی بودن متاسفانه

عه چه بد.ما خیلی زود قبل اینکه زیاد بشه جلوشو گرفتیم چون بچه بود نگران بودیم بدتر بشه بزنه صورتش.ولی ...

منم زود سراغش گرفتم رفتم دکتر ولی فایده نداشت بگو کجا بردیش چی مصرف کرد

نه عزیزم فعلا که برنگشته خوبه ما تبریز بردیمش دکتر داروهاش یادم نمیاد چی بودن متاسفانه

اسم دکتر رو می‌دونی چند وقته برنگشته؟ چه مدت دارو زد؟ داروهاش هیچ جوره نمیتونی اسمش گیر بیاری برام🥺

منم زود سراغش گرفتم رفتم دکتر ولی فایده نداشت بگو کجا بردیش چی مصرف کرد

والا عزیزم ما آذربایجان شرقی زندگی میکنیم.جلفا بردیمش دکتر اون بازگشت داشت ولی تبریز بردیمش پیش دکتر همتی فعلا که خوب شده و برنگشته 

اسم دکتر رو می‌دونی چند وقته برنگشته؟ چه مدت دارو زد؟ داروهاش هیچ جوره نمیتونی اسمش گیر بیاری برام🥺

الان تقریبا یه سالو خورده ایی میشه درست شده.نه عزیزم متاسفانه داروهاش یادم نمیاد ولی تا اونجا که من میدونم دکتر باید معاینه کنه وضعیت رو ببینه با توجه به اون دارو بده سرخود دارو استفاده کنی یه موقع بدتر میشه