2777
2789

.

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
میگن طرحش اومده که تغییرش بدن

همشش هر روز سایتا یه چیزی میگه ،خیلیا میگن رد میشه ، خیلیا ک دوسدارن رد بشه میگن رد میشف

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنمیدارن یکم تغییرش میدن

قبلا باید۷۰درصد،متوسط یه درصد برتر رو کسب میکردی💅🏻الان۸۰درصد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بنظرم بودن و نبودنش اصلا فرقی نداره

قبل تسهیل سوالا خیلی خوب و استاندارد بود

و قانون تسهیل هم رو قبول تشدن راحت تر تاثیر خاصی نداشت، شاید 10 درصد قبولی رو برای داوطلب راحت تر میکنه، اصلا اینجوری که جو میدن نیست

بنظرم بردارن هم تاثیر زیادی تو حال داوطلبا نداره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
برنمیدارن یکم تغییرش میدنقبلا باید۷۰درصد،متوسط یه درصد برتر رو کسب میکردی💅🏻الان۸۰درصد

هر درس،رو باید چند درصد بزنی پ

بنظرم بودن و نبودنش اصلا فرقی ندارهقبل تسهیل سوالا خیلی خوب و استاندارد بودو قانون تسهیل هم رو قبول ...

اتفاقا خیلی تاثیر داره

تو این سه سال اندازه ی کل سالای قبل وکیل جذب کردن

فرض کن قبولی فارس۱۸۰نفر بود

۱۴۰۲ تقریبا دوهزار و خوردی نفر جذب کردن

ببین چند برابر شد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
هر درس،رو باید چند درصد بزنی پ

نکفتن چیزی

ولی تراز کل اختمالا باید ۷۹۰۰-۸۰۰۰باشه

اتفاقا خیلی تاثیر دارهتو این سه سال اندازه ی کل سالای قبل وکیل جذب کردنفرض کن قبولی فارس۱۸۰نفر بود۱۴ ...

اگر قبل تسهیل و بعد تسهیل آزمون داده بودی حرفم رو درک میکردی

همه مثل شما میبینن تاثیرش رو !!!! 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اگر قبل تسهیل و بعد تسهیل آزمون داده بودی حرفم رو درک میکردیهمه مثل شما میبینن تاثیرش رو !!!!

من قبل تسهیل هم ارشد دادم و سطح سوالا رو دیدم بعد تسهیل هم آزمون وکالت دادم ...

سطح سوالا از سال ۹۶-۹۷تغییر کرده و یه دفعه سخت شد

بخصوص تجارت

چند سال اخیر بخاطر موسسه های حقوقی ک مثل قارچ رشد کردن سطح سوالا رو هم بردن بالا کاری به تسهیل ندارن

اتفاقا خیلی تاثیر دارهتو این سه سال اندازه ی کل سالای قبل وکیل جذب کردنفرض کن قبولی فارس۱۸۰نفر بود۱۴ ...

نمیدونم والا میگن زورشون اومده. خیلیاراحت قبول شدن باابنوه برگه سفیددادن و..

من قبل تسهیل هم ارشد دادم و سطح سوالا رو دیدم بعد تسهیل هم آزمون وکالت دادم ...سطح سوالا از سال ۹۶-۹ ...

ارشد واقعا ربطی به وکالت نداره، کلا سیستمشون فرق داره

آزمون 402 کانون وحشتناک بود

قبل تسهیل من نخونده رفته بودم سر آزمون، اما درصدام بهتر از آزمون بعد تسهیل بود که مطالب رو جوییده بودم

همه میگفتن کاش تسهیل رو بردارن ولی اینجوری سوالای فضایی ندن

همه از بیرون ویترین رو میبینن که وای چه تعداد زیادی قبول شدن همشون بی سوادن، ولی اصلا قبولی راحت نشده حتی خیلی سخت تر هم شده

ارشد واقعا ربطی به وکالت نداره، کلا سیستمشون فرق دارهآزمون 402 کانون وحشتناک بودقبل تسهیل من نخونده ...

من ۱۴۰۲مدنی و آدم درصدم۷۶بود

جزا۷۰

بستگی به درس خوندنت داره ...

نمیدونم والا میگن زورشون اومده. خیلیاراحت قبول شدن باابنوه برگه سفیددادن و..

تا این حد هم نیست 

این تغییر قانون هم تاثیر زیادی رو قبولیا نمیذارن

تلاشتو بکن ایشالا قبولی