minimm مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 503 عنوان پاک کردن اسم همسر از شناسنامه 4 بازدید | 21 پست کسی ک ازدواج دوم طلاق گرفته میتونه اسم همسر اولش حذف کنه از شناسنامه؟ امروز | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14481 دوشیزه هستید ؟ من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم ولی دلم میخواست معنی زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 18915 باکره نیسم پاک نمیشه پس این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 14481 باکره نیسم فکر نکنم بشه عزیزم من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم ولی دلم میخواست معنی زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12943 متوجه نشدم ازدواج دوم روداری طلاق میگیری یاهمون اولی روجداشدی؟ مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
minimm مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 503 تا حالا نشنیدی میگن اسمت تو شناسنامه ام حذف میکنم پس میشه؟
minimm مدیر استارتر عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 503 متوجه نشدم ازدواج دوم روداری طلاق میگیری یاهمون اولی روجداشدی؟ دومی رو طلاق گرفته باشیبعد بخوای اولی رو پاک کنی