2777
2789
عنوان

کسایی که سن کم ازدواج کردین راضی هستین از زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 40 بازدید | 58 پست
😂😂

چیه؟😅😅

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

هر انسانی هر شخصیتی با هم فرق داره من خودم تا زیر سی دویت نداشتم ولی خیلیها دیگه زیر بیست ازدواج کرد ...

آخه دختره یازده سالش بود چجوری میخواد از پس مشکلات بر بیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۹ ازدواج کردم 

چون کار خونه انجام نمیدادم واشپزیم نمیکردم در کل بدم میومد وفراری بودم خیلی سختی کشیدم 

هنوز با چندتا بچه تو خونه میگم چرا ازدواج کردم بعضی اوقات حین ظرف شست به فکر روزی میفتم که روی  سفره عقدم به زور بله رو گفتم  ،هنوز که هنوز کار میکنم اما بازم فراریم از کار خونه

من ۱۶ ازدواج کردم الان ۲۶ سالمه پشیمونم چرا بچگی نکردم ازدواج تو سن پایین به هیچ وجه خوب نیست هر چی به وقتش اینکه یه بچه رو وارد دنیای بزرگسالی کنی یهو بیشعوریه....

🌼بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه 🌼
یاد کلیپه افتادم 😂🤣

😂😂😂به خدا اگه یکی زیر ۳۰ ازدواج کنه که نکرده میگیم وای جوونی نکرد بچگی نکرد کوچولوهه چقدر کلی واسش غصه میخوریم😅😂😂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

این سبک کلیپا برا فالور گرفتنه اکثراولی خب من یه موردیو دیدم که تو اون مورد خانواده دختر از اول شرط ...

چه خوب کاش همه اونایی که زود ازدواج میکنند همچین شرطی بزارن

۱۶سالگی متاهل شدم و تا الان یه سال میگذرههزاران چالش و سختی دیدم پخته تر شدم هنوز خیلی راه هست که نر ...

بله خود منم تقریباً زود ازدواج کردم و خیلی مسئولیت سنگینیه

اون کلیپ یازده ساله که چرتو پرته خانواده اگه انقدر سنتی هستن که بچه کوچیک شوهر میدن نمیزاشتن فیلم دخ ...

آخه خواهرشوهرش بلاگره خود خواهرشوهره هم میگه ده سالم بود عروس شدم

هیچی تفریحات مجردی و مستقل شدن ‌ کار کردن نمیشه هرکی راضی هم باشه اینارو‌ تجربه میکرد نظر دگ ای داشت

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘