2777
2789

بگو

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بگو ولی اطلاعاتم صفر

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ؟

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

بگو

من با ی رتبه تک رقمی مشاوره دارم

الان یک ساله

بعد اصلا ن پاسخگوهه

ن تحلیل ازمون یادم داده

ن خودش گزارش و ازمونام چک میکنه

ن ازم کوییز میگیره

ن کزارش بدم ندم مهمه واسش

هرچند وقتی ی بار ی تماس داریم

ک همه چیو میگ بستگی دازه بخودت جوابایی ک خودمم بلذم

همه همینن یا عوض کنیم؟

ماهی ۳/۵هم هزینشه

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

بگو ولی اطلاعاتم صفر

الان یک ساله

بعد اصلا ن پاسخگوهه

ن تحلیل ازمون یادم داده

ن ازم کوییز میگیره

همه همینن یا عوض کنیم؟

ماهی ۳/۵هم هزینشه

بگو

الان یک ساله

بعد اصلا ن پاسخگوهه

ن تحلیل ازمون یادم داده

ن ازم کوییز میگیره

همه همینن یا عوض کنیم؟

ماهی ۳/۵هم هزینشه

خب ؟

الان یک ساله

بعد اصلا ن پاسخگوهه

ن تحلیل ازمون یادم داده

ن ازم کوییز میگیره

همه همینن یا عوض کنیم؟

ماهی ۳/۵هم هزینشه

من با ی رتبه تک رقمی مشاوره دارمالان یک سالهبعد اصلا ن پاسخگوههن تحلیل ازمون یادم دادهن خودش گزارش و ...

عوضش کن  چیه این😐

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

من با ی رتبه تک رقمی مشاوره دارمالان یک سالهبعد اصلا ن پاسخگوههن تحلیل ازمون یادم دادهن خودش گزارش و ...

هانی من مشاور ندارم راستش

ولی ببخشید ۳و نیم پول این واقعااااا؟؟؟؟

این فقط داره پول رتبشو میگیره😑😑😑😑😑

عوض کن بابا هرچی باشه بهتر از اینه😐

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

عوضش کن مشاور خوب  اون مشاوری هستش که هر شب پیگیر باشه گزارش کار بخواد بهت گیر بده و یادت بده چطوری بخونی برای آزمون ها برنامه ریزی کنه که ترازت بره بالا

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

یک ساله دازم باهاش سر میکنمبرنامه هم من میگم اون مینویسه دقیقا هموناروخیلی وقتام تایم تماس میزاره زن ...

😐واسه چی دقیقا باهاشی؟

احیانا پیمان رحیم زاده نیست؟