عزیزم ۴ تا تخم مرغ رو میاری خیلی خیلی هم میزنی تا کاملا کف کنه
بعد شکر و اضافه کن یک پیمانه دقیق و یک پیمانه شیر اضافه کن
حالا آرد رو الک کن کم کم اضافه کن زیاد ارد نریز در حد ۲پیمانه نباید مواد سفت بشه
حالا بکین پودر ۲قاشق غذا خوری میریزی با وانیل و بعد یک پیمانه روغن
کاغذ بنداز تو ظرف و ظرفتو چرب کن
وقتی مواد رو ریختی نمیدونم چطور بهت بگم بلند میکنی میزنی زمین باید حضوری بگم این باعث میشه وقتی از فر دراری یک دست بشه سطحش