2777
2789

خانما من باید حتما مستقل بشم 

رشتم حقوقه  و درسم چندساله تموم شده کتابای آزمون وکالتم خریدم و میخوام آزمون بدم اما هی دلسردم میکنن ک اشباع شده و فلان شده لعنتیا 

مدرک آرایشگریم دارم رنگ مو کراتین 

واقعا موندم توی گِل ک چه غلطی بکنم میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟

نیاز ب مشاورتون دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وکالت اشباع نشده و نمیشه. هیچ وقت همیشه از این حرفا میزنن. 10 سال قبلم میگفتن 5سال قبلم اینو میگفتن الان اونا همشون خونه و ویلا و ماشین خوب دارن تا 100 بعدم اشباع نمیشه وکیلی که بیسواد باشه خود به خود از بازار کنار گزاشته میشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

هر سوالی داشتین بپرسین ازم.

درمورد درآمدش ببشتر سوال دارم 

تموم وکیلا و دست اندرکاران این شغل دارن میگن اشباع شده و منه داوطلب کاملا دلسرد میشم ک نکنه این همه وقت بزارم اخرشم پوچ

درمورد درآمدش ببشتر سوال دارم تموم وکیلا و دست اندرکاران این شغل دارن میگن اشباع شده و منه داوطلب کا ...

همیشه این حرفارو زدن و میزنن. وکالت طوریه که تا قبول نشدن همه میگن درو باز کنید ما بیام. وقتی کسی قبول شد میگه در و ببند کسی نیاد زیاد شده. درآمد نیست. الان کم درآمد ترینش ماهی 100 میلیون داره دیگه بی دست و پاش 50 داره. امسال 17 میلیون پرونده وارد دادگستری شده میدونی یهنی چی وکیل زیاد باشه پرونده هم زیاد هست در ثانی وکیل که تنها وکالت نمیکنه میرا مشاوره شرکتها و کارخانه ها ماهی 1 میلیارد حقوق میگیره

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا