2777
2789
عنوان

مراقب تازه مامانا باشین

6 بازدید | 5 پست

اطرافیان کسانی که تازه زایمان کردن باید بدونن مامانا خودشون نگرانی کافی درباره‌ی فرزندشون دارن پس با جمله هایی مثل 《بچه‌ت چقدر لاغره》《شیرت چرب نیست》 و غیره  اذیتشون نکنین.........

توی این دوران مامانا به حمایت و انرژی از اطرافیان  نیاز دارن............

دوران پس از زایمان شما چطور بود؟.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۱۴٠۴ زایمان دارم و کلی میترسم🤐🤐

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

دوران پس ار زایمان من وحشتناک بود خیانت شوهرم یه زن رو اورده بود تو خونه یه دعوای فامیلی ک ربوط به من بود سر اینکه من ازدواج کردم و بچه دار شدم انگار خیلی با عشق بوده و خیلی خوشم ولی عین خیالم نیست ک کسی که قبلا دوسش داشتم بخاطر من ازدواج نمیکنه و بهش نمیگم ازدواج کن هیییییی خدایا چطور برام جبرام میکنی اون تلخی رو شیرین کن زندگیمو منتظرم

Hastii17 سابق

وایییی هرکسی میمود ی چیزی می‌گفت چقدر بچه آت خوبه چی خوردی یکی اومد گفت زردی گرفته مربا بخور بهش دارو فلان بده یعنی رسما میرفتم فقط سرم میترکید هیچکس موقع بارداری نیومد بگه مردی زنده ای