2777
2789

یه نفر که در سطح خودمه یا یکم بالاترت از لحاظای مختلف 

نمیدونم کجا باید برم مثلا 

کافه میرم دانشگاه میرم برای کارم بیمارستان میرم خیلی ولی هیچکس پیشنهاد نمیده بهم :( گاهی میگم شاید زشتم درحالی که همه میگن زشت نیستی چاقم نیستم 

فقط یکم خجالتی ام و زیاد حرف نمیزنم با کسی 

چیکار کنم الان؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا قبل اینکه ازدواج کنم هیچکس بهم پیشنهاد نمی‌داد اکثرا خواستگار داشتم ولی بعد اینکه ازدواج کردم هی کی از راه می‌رسید پیشنهاد میداد این خوب نیستا اصلا خوب نیست ی مدته دارم رو خودم کار میکنم آدم بشم تازه فهمیدم دلیلش اینه ک قبلا خیلی خجالتی بودم حرف نمیزدم الان زن و مرد برام مهم نیست سه متر زبون دارم با همه حرف میزنم راننده صحبت کنه باهاش صحبت میکنم گدا باهام صحبت کنه باهاش حرف میزنم ورپریده شدم ن از لحاظ اینکه بگم ب فکر پیشنهاد و دوستی ام از این لحاظ ک آب از سرم گذشته هیچ مردیو آدم حساب نمیکنم قبلا فکر میکردم من زشتم ب هرکی گ زیاد پیشنهاد میدن اون خوشگله ولی الان فهمیدم ب این حرفا نیس چقدر دلم واس خود سابقم تنگ شده چقدر مظلوم بودم زندگی لعنتی از من چ آدمی ساخته😭

نرمال از لحاظ شما شامل چه چیزایی میشه؟آیا فکر میکنی خودت اون آیتم‌ها را داری؟

نرمال ینی اینک رابطه جدی بخاد نه برای سرگرمی و چیزای جنسی و اینا 

یه نفر ک تعهد داشته باشع 

دوسم داشته باشع 

ازین جیرا