2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوری و دوستی

هفنه ای یه بار سر زدن یا زنگ زدن آدم میتونه استرسش تحمل کنه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

مث خودمی نرو وقت همین منم نمیرم کلا اونقدر بجنسه حاصرنبس کسی ازخوبیم بگه بدش میادحالش بدمیشه میگه فقط باید بگی دخترم همچی تمومه و عروس بزرگم ک میشه دخترخاهرشم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

مثل خانواده شوهر من.هیچی یواش یواش کمرنگ شو 

یه دفعه بخوایی نری نمیشه 

اگه الان هر هفته میری مثلا

هر ۱۰.۱۵روز یه بار برو 

اگه کمکشون میکنی تو کارا نکن 

یواش یواش خودتو کمرنگ کن 

فکر کن‌مادرشوهر هستی و میخوای بری عروستو ببینی

دلت میخواد اینقدر ازت بترسه و بدش بیاد؟؟

موصوع تفاوت نسل هاست

ما نسل فرهیخته و تحصیلکرده و با دانشی هستیم

ما میتونیم مدیریت کنیم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
مث خودمی نرو وقت همین منم نمیرم کلا اونقدر بجنسه حاصرنبس کسی ازخوبیم بگه بدش میادحالش بدمیشه میگه فق ...

وای نکنه ما باهم جاری‌ایم عزیزم؟😅😅

مال منم دقیقا همینه عروس بزرگه بچه خواهرشع و نور چشمش دختر کوچیکش

متنفرم ازشوون

فکر کن‌مادرشوهر هستی و میخوای بری عروستو ببینیدلت میخواد اینقدر ازت بترسه و بدش بیاد؟؟موصوع تفاوت نس ...

ببخشیدشماتاحالاکیک خامه درست کردین؟ی سوال داشتپ

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

وای منم همینجوری‌امولی مجبورم برم چون خونه‌ای که میشینیم مال اوناستانشالله از اینجا برم دیگه نه رنگ ...

خونه ماهم مال اوناس عزیزم ولی دیگه قرار نیست شخصیتتو له کنن و چون بخاطر اینکه خونه مال اوناس چیزی نگی

شوهرم طبقه دومو خودش ساخته ولی خب در اصل مال اوناس

الانم به نامش نمیزنن که فردا زنت طلاق میگیره بالارو توقیف می‌کنه.همونجا که این حرفارو ازشون شنیدم کلا گذاشتمشون کنار 

مث خودمی نرو وقت همین منم نمیرم کلا اونقدر بجنسه حاصرنبس کسی ازخوبیم بگه بدش میادحالش بدمیشه میگه فق ...

همه ازم تعریف میکنم تازگی عروس اوردن دختره باخودش هیچی نیاورده وقتی کسی ازم تعریف میکنه زورش میاد و اینکه من از فامیل دور پدرشوهرمم

وای نکنه ما باهم جاری‌ایم عزیزم؟😅😅مال منم دقیقا همینه عروس بزرگه بچه خواهرشع و نور چشمش دختر کوچیک ...

بیابهت قرص برنج بدم اگه توجاری بزرکمی😂ک خیلی برات مفیده یکیم بده خاله جونت بخوره براتوبسیار لازمه😂😂😂😂😂😂😂😂توروحت 

من ک شکرخدا جدام ازهمچیشوولی شوهرم میخادمهمونی بده و میخاد جاری دعوت کنه بعد۳سال قهربودنمون فقط برااینکه خالشک پسرخالشو دعوت میخادکنه میگه اینم میگم من ایقدر حالم بده مجبورم کوتاه بیام