روش من اینجوریه که پیاز رو خرد میکنم گوشت رو میزارم روش بعد لوبیا رو اضافه میکنم وآب میریزم نیم ساعت آخر هم سبزی اضافه میکنم اوائل دوست داشتم با این روش ولی الان اصلا خوشم نمیاد الان میخوام درست کنم میشه بگید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه گلی از اول وقتی پیاز و گوشت رو تفت دادی سبزی رو بریز مفصل با گوشت و پیاز تفت بده ،بعد لوبیای نیم پز رو بهش اضافه کن و آب جوش بریز بذار چندساعت خوب بپزه ،بعدم من قرمه رو اینجور یمیپزم که امروز میپزم میذارم یخچال فردا داغ میکنیم میخوریم اینجوری خورشت خیلی لذیذتر میشه
عزیزم من پیاز دغ میکنم البته رنده شده و با زردچوبه تفت میدم تا طلایی بشه، بعدش گوشت گوسفندی رو تفت میدم، و سبزی سرخ شده که از قبل آماده داشتم میریزم و دوباره یه کم تفت میدم لوبیا هایی که نفخشون گرفته شده ارو میریزم یه هم بخوره با مواد، بعدم آب میریزم ،و دوتا لیمو عمانی خوشگلم میریزم من فقط و فقط قرمه سبزی رو با زود پز درست میکنم هم خوشمزه میشه هم لعاب داره، ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم که با زودپز پخت، درشو بر میدارم زیرشو کم میکنم تا یه ربع آروم غل بخوره و یه در کوچیک آب لیمو هم میریزم نگم از عطرش و در آخر یه تیکه یخ میندازی روش تا روغن بندازه ،اگرم یخ نمیخوای وقتی خورشت رو خاموش کردی هم نزن یکم سرد بشه روغن میندازه،