2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو میاین

22 بازدید | 12 پست

خانوما قرمه سبزی روچجوری درست میکنید که خیلی خوشمزه میشه ؟؟

روش من اینجوریه که پیاز رو خرد میکنم گوشت رو میزارم روش بعد لوبیا رو اضافه میکنم وآب میریزم نیم ساعت آخر هم سبزی اضافه میکنم ا‌وائل دوست داشتم با این روش ولی الان اصلا خوشم نمیاد الان میخوام درست کنم میشه بگید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلی از اول وقتی پیاز و گوشت رو تفت دادی سبزی رو بریز مفصل با گوشت و پیاز تفت بده ،بعد لوبیای نیم پز رو بهش اضافه کن و آب جوش بریز بذار چندساعت خوب بپزه ،بعدم من قرمه رو اینجور یمیپزم که امروز میپزم میذارم یخچال فردا داغ میکنیم میخوریم اینجوری خورشت خیلی لذیذتر میشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

سبزی رو خوب سرخ کن تیره بشه 

بعد اول همه رو با هم بزار بپزه یکم نعناع خشک و ربع ادویه اینا بزن 

بعد ببین چی میشه فقط 

دعام میکنی انقدر خوب میشه و عالی 

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔

من سبزیشو از اول میریزم ...

و اینکه سلیقمون هست سبزی خیلیییییی زیاد سرخ شده باشه تا رنگ خورش سیاه شه‌..و سبز نمونه..

ده دقیقه اخر هم میتونی یه کم پودر  شنبلیله سرخ کنی و بریزی داخلش با چند تا قالب یخ..

پیاز کم نریز رنده کن  وقتی سرخ شد گوشت  زردچوبه فلفل سیاه اضافه کن تفت بده بعد هم سبزی و لوبیا رو یه کم تفت بده آب بریز  لیمو عمانی خیلی تاثیر داره 

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند

عزیزم من پیاز دغ میکنم البته رنده شده و با زردچوبه تفت میدم تا طلایی بشه، بعدش گوشت گوسفندی رو تفت میدم، و سبزی سرخ شده  که از قبل آماده داشتم میریزم و دوباره یه کم تفت میدم لوبیا هایی که نفخشون گرفته شده ارو میریزم یه هم بخوره با مواد، بعدم آب میریزم ،و دوتا لیمو عمانی خوشگلم میریزم من فقط و فقط قرمه سبزی رو با زود پز درست میکنم هم خوشمزه  میشه هم لعاب داره، ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم که با زودپز پخت، درشو بر میدارم زیرشو کم میکنم تا یه ربع آروم غل بخوره  و یه در کوچیک آب لیمو هم میریزم نگم از عطرش و در آخر یه تیکه یخ میندازی روش تا روغن بندازه ،اگرم یخ نمیخوای وقتی خورشت رو خاموش کردی هم نزن یکم سرد بشه روغن میندازه،

عزیزم من پیاز دغ میکنم البته رنده شده و با زردچوبه تفت میدم تا طلایی بشه، بعدش گوشت گوسفندی رو تفت م ...

و اینکه عزیزم چون زودپز نمک رو هم میتونی اول اضافه کنی اگر نه آخر سر بر طبق میلتون نمک فراموش نشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز