محل کار کسی که قراره نامزد بشیم یه شهر دیگس و پنجشنبه جمعه ها میاد شهر خودمون از طرفی خودمم 20 سالمه خسته شدم آنقدر دغدغه کنکور رو داشتم امسال رو میخوام تلاش کنم که فرهنگیان بیارم ولی خب مراسم اینا هم هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب تو که نامزدی باهاش بگو چند ماه صبر کنه تا بعد کنکور توی تابستون عروسی بگیرید
اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️
امیدوارم بتونی هردو رو انجام بدی ولی اگر نشد چی؟ بشین با خودت فکر کن ببین کدوم اولویت داره؟ حتما بحث تلاش نکردن نیستا. شاید حالا یه تفاقی افتاد ببین دراون صورت کدوم رو انتخاب میکنی
نامزد نشدیم فعلا عروسی که میفته سال بعد پاییز و زمستون الان نامزدی و عقد ایناست که کنکور هم همزمان د ...
خب تو بخون تا جایی که میتونی بعد هر وقت موقع عقد بود یه هفته مجبوری درس رو ول کنی و بزاری کنار ، بعدش بهش بگو صبر کنه تا درست رو بخونی و کنکور بدی و قبول بشی بعدشم ایشالا عروسی بگیرید و خوشبخت بشید
اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️