2777
2789

تازه رفتم تو پنج ماه این فرو رفتگی ها درست بالای سوراخ بینیم به وجود اومدن پیش دکترم ویزیت شدم ایشون گفتن با ماساژ برطرف میشه و تا یکسال زمان میبره ولی من فک میکنم داره دست به سرم می‌کنه و خوب نمیشه با ماساژ 

با یه دکتر دیگم پرسیدم گفته ورم داره کم میشه پوست جمع میشه اینطوری شده و یا با ماساژ برطرف میشه یا هم باید دکترت با بی حسی با سوزن آزاد کنه پوستو از غضروف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب میخوابم دلم عمل میخوادصبح بیدارمیشم این تاپیک هارومیبینم منصرف میشم ای خدا

خیلی دردسر داره اگه واقعا مشکلی ندارند بینیتون عمل نکنید هم پلوتون می‌ره هم جونتون هم فکر و خیال میکنید

ورمه الان بهتره مغز خودتو نخوری بعد چندماه بره فقط حرص خوریش برات مونده باشه حرص خوردنتو بذار واسه ...

مطمئن نیستم بره 😭 فقط خدا خدا میکنم بره این چند ماه فشار روانی کشیدم من ها

توروخدا ؟😭😭😭دارم دیگه میمیرم از فکر و خیال بعد عمری عمل کردم اینطوری شد

اره عزیزم خیالت راحت من همه اطرافیانم عمل کردن و خودمم کادر درمانم تادلت بخواد عمل بینی دیدم یه سال بگذره عاشق بینیت میشی

آخه بدون چسب نمیتونم برم بیرون خیلی ضایس😭😭

ببین برو بیرون بدون چسب بار اول دوم سخته مردم آنقدر گرفتاری دارن کسی روبینی شما فوکوس نمیکنه راحت باش و حرف کسی برات مهم نباشه 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️