2777
2789
عنوان

شوهرم وستاش نمیشوره غذا میخوره

113 بازدید | 18 پست

سلام‌،من خودم از بچگی عادت دارم وقتی جیزی میخام بخورم دستام بشورم ولی شوهرم نمیشوره هرچی توضیح میدم به گوشی دست گرفتی فروش کثیفه گوش نمیکنه باهم دستاش دست میاد مثلا ننون برمی‌داره من حساسم چطوری بهش بفهمونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌سعی کن چیزایی که میاری سر سفره جدا کنی که کمتر تذکر بدی اینجوری خودتم اسوده تری مثلا سبزی خوردن میاری دوتا سبد بیار یکی برای همسرت یک برای خودت ،نون هارو تکه های کوجک کن که دست خورده نمونه  یکم ‌باید مدیریت کنی چاره چیه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

برا منم صبحا میره نون میخره میاد همینجوری میشینه سر میز چند سری گفتم به آسانسور میزنی کارت میدی در باز میکنی ولی گوش شنوا🙄خیلی حرص میخورم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اي بابا... ولش کن.. قرار نیست که با دست اون غذا بخوری!  الکی بحث و دعوا نکنید خوب نیست 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

بستگی داره من غذا بخوام بخورم با قاشق چنگال نمیشورم ولی بخ‌ام با دست بخورم مثلا غدا نونی باشه میشورم زیاد حساس نباش نهایت تکه نونتونپ جدا کن بازم ماها خوبیم مه آسای شرقی که همشون تو غذای هم چوبشونو میزنن  و عربا هم که کلا بادست غذا میخورن

در کل خاندان همسرم

شبهایی که دور هم جمع بودیم

چه قبل و چه بعد از کرونا

جز من و پسرم هیچ کس برای غذا خوردت دست نمیشست

حتی یکی که خودش از کادر پزشکی بود 

یه جورایی بین مرد کثیفی رایجه 

برا منم صبحا میره نون میخره میاد همینجوری میشینه سر میز چند سری گفتم به آسانسور میزنی کارت میدی در ب ...

بعضی باکتری ها برای بدن مفیدن اگر نباشن مریض میشیم انقد سخت نگیر 😐😂

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید