2777
2789

●به هرچی فکر کنی همون میشه

●هرچیزی که بهش فکر کنی جذبش میکنی، پس به خواسته هات فکر کن تا جذب بشه بدون هیچ‌کاری!

●نامه بنویس به فرشته ها

●خواسته هات رو سه بار صبح بنویس، شیش بار عصر و نه بار ظهر بر طبق قانون ۳۶۹😂!!! 

●این کد جذب رو از فلان پیج بنویس به خواستت میرسی

●تو کامنتا بنویس: امروز ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ میلیارد جذب میکنم [واریز شد] خدایا شکرت😂

این جمله ها براتون آشناست؟!

تمامی کسانی که این قانون رو نقض میکنن علتش اینه که آموزش صحیح ندیدن و فقط طبق یکسری سناریوهای مزخرف پیج های مختلف یا نوشته های نامرتبط و چیپ پیش رفتن 

حتی تو توی همین سایت هم موارد این چنینی زیاد دیدم 

روند جذب اصلا اینطور نیست که شما به هرچی فکر کنی همون اتفاق بیوفته

این " احساس " هستش که تعیین میکنه چی رخ بده و چی رخ نده. تازه ممکنه دقیقا همون چیز نشه!!!

وگرنه من همین الان به یه فیل باغ وحش فکر میکنم

ایا فیل تو خونه من ظاهر شد؟؟؟ 

☆نکته بسیااار مهم☆: [احساسی که اون فکر درون من ایجاد میکنه و حتی شدت اون احساس و مدت زمانیکه من میتونم اون حس رو درون خودم نگه دارم "نقش اصلی" رو در تعیین رسیدن من به هدفم داره]

■سوال: آیا فکر کردن به تجلی اون خواسته باعث میشه من به هدفم برسم؟؟ 

جواب: خیر! 

اما ما رو در مسیرهایی قرار میده که انتهاش اون هدفه و برای حرکت در اون مسیر ما باید اقدامات فیزیکی هم انجام بدیم و مارو به اون جاده ای هدایت میکنه که کوتاه ترین و هموار ترین جاده برای رسیدن به اون هدفه

مانع هایی که ما با افکار سمی مون سر راه موفقیت قرار میدیم رو از سر راه برمیداره و ما با لذت بردن از مسیر و جاده تو مسیر هدفمون قدم برمیداریم

■سوال: آیا قراره فقط فکر کنیم و هیچ کاری نکنیم؟

جواب: ابداََ!!!!! 

ما در نهایت باید یکسری اقدامات عملی انجام بدیم! 

مثلا اقایی مسخواد با خانومی ازدواج کنه ولی دختر مورد علاقش رو پیدا نمیکنه

حالا که از طریق همین روش پیدا کرد، آیا نباید بره خواستگاریش؟؟ باید بشینه منتظر تا اون خانوم از ایشون خواستگاری کنه؟؟؟

مثال دوم من پول میخوام، حالا کار خوبی بهم پیشنهاد شده. آیا نباید برم سرکار و منتظر بشینم باران پول رو سر من بباره؟؟

■سوال: اوکی روند خلق رو فهمیدم و احساس خوب رو ایجاد کردم، اما نمیدونم چیکار کنم تا به هدفم برسم؟

جواب: شما الان قرار نیست بدونی چون هنوز به اندازه کافی به خواسته ات به لحاظ فرکانسی نزدیک نشدی!

هر وقت به اندازه کافی نزدیک شدی جهان به تو خواهد گفت که چکاری باید انجام بدی!

قرار نیست بعد دو روز تمرین همه چیز رو بفهمی!!

استمرار مهمه و انقدر باید سعی کنید حس تون رو خوب نگه دارید و هیجان رسیدن بهش رو داشته باشید که از نظر فرکانسی در مسیر خلق قرار بگیرید

به وقتش خدا بهتون الهام خواهد کرد که چکاری انجام بدید

مثال: من الان با همسرم دعوام شده و خونه رو ترک کرده مایلم اشتی کنم

ممکنه الان برم سمتش اصلا جواب منو نده یا حتی پیشنهاد طلاقم بده!!

اما صبر میکنم احساسم رو خوب میکنم به روزای خوب مون و عشقی که بهش دارم فکر میکنم و کم کم حسم خوب میشه... یاهو بعد یه هفته می بینم خودش اصلا برگشت و ازم عذرخواهی هم کرد!

یا یه تایمی بهم الهام میشه بهش زنگ بزنم که اون تایم بهترین زمان ممکن بوده.... در هر دو نتیجه یکسانه

■سوال: تا کی باید احساسم رو خوب نگهدارم؟

جواب: این جواب رو هیچ کسی جز خدا نمیدونه!

هر زمان که از خواسته مون بی نیاز شدیم و بدون داشتنش جوری زندگی کردیم که انگار همین الان داریمش خداوند مارو در بهترین شکل ممکن سورپرایز میکنه

■سوال: از کجا بدونم در مسیر هدفم دارم حرکت میکنم؟ 

جواب: جهان بهتون" نشونه"میده

مثلا شما تصمیم داری ماشین بخری، یهو میبینی مدام اون ماشین همه جا جلوت ظاهر میشه

تو عکس، تو خیابون تو تلویزیون همه جا

یا میبینی در موردش دارن حرف میزنن...

◇کلام اخر: هرآنچه که در خیال بگنجد، واقع است(مولانا)

اون خواسته به یه دلیلی به ذهن تو رسیده و به قول اقای قمشه ای: هیچ گوسفندی آررو نداره که رییس دانشگاه هاروارد بشه!!! اگر خدا چیزی رو عمیقا به دل شما انداخته قطعا حکمتی در دل اون نهفته ست، پس جدی اش بگیرید...

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎