2777
2789
عنوان

این فرد دوست هست یا دشمن

22 بازدید | 21 پست

سلام دوستان عزیزم به راهنمایی و نظرتون احتیاج دارم.

من یه دوست ۱۰ ساله دارم که خب خوبی هایی هم داشته ولی چیزهایی که باعث شده ازش دلگیر بشم تعریف میکنم نظر بدید که قطع رابطه کنم یا دوست بمونم؟

هررر بار که تماس میگیره در مورد حقوق شوهرم میپرسه و اینکه چکار میکنم و ماشینمون رو عوض کردیم یا نه و...

_ من شوهرم موقعیت خوبی داره ولی الان درآمدش کمه ولی احتمالا تا چند سال آینده موقیت مالیمون خوب میشه. دوستم همیشه بهم میگه تو شوهرت خاصه و تو باید خیلی به خودت برسی و پوستت و بدنت باید عالی باشه وگرنه شوهرت ازت سرد میشه و بعد هم میگه چون مثل خواهرمی اینارو بهت میگم. من خیلی ازین حرفاش ناراحت میشم واقعا. انگار حس ناکافی بودن بهم میده.

یا مثلا زنگ میزنه جواب ندم بعدش میگه کجا بودی؟ دانشگاه چکار داشتی؟ .... کلا ازم حساب پس میگیره.

واقعا رفتارهاش عجیبه.

مثلا از کنار طلا فروشی رد میشدیم گفت بیا این طلافروشی رو بخر. من گفتم با کدوم پول؟ گفت اگه اون مغازه بابات که فلان جا هست رو بفروشید راحت میتونی اینو بخری!!

همیشه هم میگه مثل خواهرمی و... یا مثلا میگه من همیشه خیر همه رو میخوام و اصلا حسادت تو وجودم نیست ولی رفتارش یه جور دیگه هست.

لطفا بگید من حساسم یا واقعا حسوده یا چی؟

دشمن 

قطع رابطه

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرتون چطور قطع رابطه کنم؟ بلاکش کنم یا بی محلی کنم؟ آخه عذاب وجدانم رو چکار کنم

کم کم سرد شو

یکی درمیان جوابشو بده

بزن تو ذوقش

جوری که خودش روش نشه بهت زنگ بزنه دیگه

و بعد مسدودش کن

عذاب وجدان چی؟ دوست حسود مهم تره یا آرامشت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

چطور قطع رابطه کنم؟ ممکنه یه جاهایی ببینمش اگر دیدمش چه رفتاری داشته باشم؟

نمیدونم من زیاد اهل منطق نیستم راه درست شو بخوام بگم چون خودم هرکی خوشم نیاد ببینم آدم نیست مستقیم بی چون و چرا دیگه کاری باهاش ندارم دشمنی نمیکنم جایی هم ببینمش سلام میدم همین

چرا روک بهش نمیگی از حرفت ناراحت شدم 🤔 مگه چی میشه ،بهش بگو تا اونم بیشتر مواظب باشه و حساسیت های ش ...

خودم هم همین فکر رو میکردم ولی واقعا خودش نمیفهمه که نباید از ریز جزئیات مالی ما بپرسه؟ یا اینکه بهم میگه مغز خر خورده هر کی بره دکتری بگیره. من دانشجو دکتری هستم یعنی نمیفهمه من ناراحت میشم؟ من کلا نمیتونم ناراحتیمو به رو بیارم ولی واقعا اون تا این حد بی فرهنگه؟

درست میگید خیلی ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من حس حسادت برداشت نکردم..فقط این که خیلی کنجکاوه..من یه دوست این طوری داشتم و بهش گفتم که سوالاتش باعث استرسم می شه..بدش اومد و گفت دیگه با هم دوست نباشیم..براش توضیح بیشتری دادم...اما همین طور که رابطمون ادامه پیدا کرد دیدم کلا رفتارش اینه و تو جنبه های مختلف نمود پیدا می کرد..منم یواش یواش با بچه دار شدن و..کلت رابطم قطع شد...می تونی چند تا کلاس بری سرتو شلوغ کنی که دیگه تایم های ازاد نداشته باشی..اگر می دونی با صحبت کردن حل می شه صحبت کن..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خودم هم همین فکر رو میکردم ولی واقعا خودش نمیفهمه که نباید از ریز جزئیات مالی ما بپرسه؟ یا اینکه بهم ...

اره عزیزم همین قدر بی فرهنگه..مثل دوست من که می دونست می رم مشاوره و می گفت تو زندگیتو زیادی می دی دست مشاور..خودت تصمیم بگیر...

شاید بهتره همون موقع که حرفی می زنن جوابشونو بدیم..مثلا بگو اهان الان با منی؟ من مغز خر خوردم؟یا وقتی مسایل مالی رو می پرسه بگو ببخشید شخصیه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز