2777
2789

دوباره خوابای این مدلی...

هرشب دارم خواب میبینم اومده و قرار نیس دیگ تنهام بذاره...

دیشب برای بار هزارم خواب دیدم اومد بغلم کرد گف آجی دیگ نمیرم از پیشت

همه خانواده خوشحال بودن

بیدار شدم دیدم همش خواب بوده💔

هرچی تلاش کردم بخوابم ادامه خوابم و ببینم نشد...

شبا خیلی بد میخوابم صدبار بیدار میشم

دعا کنید خدا به دلم آرامش بده🖤

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

عزیزم برای قلبت صبر و آرامش آرزو میکنم❤️

ارمنیِ ایرانی ، مسیحی. دوست عزیزم من به هیچ دین و قوانین دینی جسارت نمیکنم و برای تمام ادیان احترام قائلم لطفا لطفا با این دید به نظرات من نگاه نکنید و ازم ناراحت و یا عصبی نشید ، ازم بپرسید تا سوءتفاهم رو حل کنم❤️این کاربری سوممه و از ۹۷ اینجام...براتون بهترین هارو آرزومندم.☀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا برادرتونو رحمت کنه🖤 واسش قرآن بخونید

🥲🖤غم نبینی عزیزم

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

خداصبرتون بده🖤🫂

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

منم داداشمو تازه از دست دادم هیچ وقت خوابشو ندیدم

فقط اخیرا عمل داشتم بعد بیدار شدن میگفتم اینجا بود الان رفت پرایدشو پارک کنه دکترو التماس میکردم میگفتم بگو برگرده

جالب اینجاس بعد عمل کاملا خوب شدم 🖤با اینکه امکان داشت باز عود کنه دردم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

عزیزم برای قلبت صبر و آرامش آرزو میکنم❤️

🖤🥲

خدا برادرت و بیامرزه عزیزم روحش قرین شادی و رحمت برای خودت صدقه و برای شادی و در آرامش بودن روح برادرت خیرات بده حتا اگر یک پاکت خرمای ساده یک بسته شکلات ولی حتما بده خدا رحمتش کنه و به بازماندگانش شما و خوانواده محترمتون صبر بر این مصیبت و عطا بکنه🖤😔

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

منم داداشمو تازه از دست دادم هیچ وقت خوابشو ندیدمفقط اخیرا عمل داشتم بعد بیدار شدن میگفتم اینجا بود ...

عزیزم💔روحش شاد

خداصبرتون بده🖤🫂

🖤

خدا برادرت و بیامرزه عزیزم روحش قرین شادی و رحمت برای خودت صدقه و برای شادی و در آرامش بودن روح براد ...

چشم غم نبینی عزیزم✨️

خدا بهت صبر بده

قر اسلیپ کر بگیر ی قرص گیاهی و ارام بخش هس از سنبل الطیب و گل ساعتیه

شبی ی دونه بخور 

ارومتر میشی

ب فکر خودت نباشی دیوونه میشی 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خدا بهت صبر بدهقر اسلیپ کر بگیر ی قرص گیاهی و ارام بخش هس از سنبل الطیب و گل ساعتیهشبی ی دونه بخور ا ...

مرسی عزیزم🖤