2777
2789

و چند روز میمونید؟ من خودم دو یا سه هفته ای یه بار میرم . شوهرم نمیزاره بمونم البته مادرش یادش داده ... دو ساعت و ۱۵ با خونه پدرم فاصله داریم

مادرشوهرت مثل مادرشوهر من ، حسوده! ولی هر وقت خواستی یا دلت تنگ شد، حتما از خانواده ات سر بزن. بخاطر بقیه، از حس و دلت نزن

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی میری سر میزنی و‌برمیگردی؟

قبلا که مادر پدرم تنها بودن هر اخر هفته میرفتم پنج شنبه جمعه میموندم ،،ولی الان که‌خونه برادرم باهاشون زندگی میکنن دیررررربه دییررررمیرم سرمیزنم برمیگردم

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

سلام یه هفته هر روز میرم شب میمونم صبح برمیگردم یه هفته معلوم نیست چند بار برم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

قبلا 7 روز هفته اونجا بودم ولی الان که دخترم مدرسه میره آخر هفته ها یه روز اونجا میمونم

فاصلمون هم یه ربعه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

خونه مامانم پنج ساعت فاصله دارم دوسه ماهی یه بار میریم چند روز میمونیم البته امسال بیشتر رفتم هم مامانم قلبش فنر زد هم خالم فوت شد هم شوهرم شهر مامانم اینا کار داشت   آخرین بار مهر رفتم دوباره این ماه میرم خونه مادر شوهرم تقریبا دوساعت فاصلست معمولا سه هفته در میون یا ماهی یه بار میریم هر وقت خودم متقاعد میکنم بیشتر برم بخاطر شوهرم زیاد رفتنم باعث میشه گند بزنن به اعصاب و روانم

عزیزم به نظرم که وقتی میبینی مادرشوهرت حسوده نذار بفهمه میری اونجا من خودم تا بفهمن می‌خوام برم بهشون برمیخوره مام بیشتر وقتا نمیگیم بعد زنگ میزنن شوهرم میگه سرکارم به منم زنگ بزنن میگم خونم   

عزیزم به نظرم که وقتی میبینی مادرشوهرت حسوده نذار بفهمه میری اونجا من خودم تا بفهمن می‌خوام برم بهشو ...

عزیزم وقتی پیش مادرشوهر و تو یه خونه هستیم خود به خود میفهمه ... از جهتی شوهرم بچه ننس ... همه چیز به مادرش میگه ... همه چیزززززز

عزیزم وقتی پیش مادرشوهر و تو یه خونه هستیم خود به خود میفهمه ... از جهتی شوهرم بچه ننس ... همه چیز ب ...

اره واقعا بدترین چیز تو یه خونه بودن   درکت میکنم شدیداً کم کم یادش بده همه چی نگه بهشون