2777
2789

من تو هنرستان درس میخونم دانش آموزان کلا اونارو نمیشناسم ولی با چند تا از دانش اموزا دوست شدم من میخواستم با دوستام حرف بزنم رفتم دیدم نمیتونم پیششون بشینم چون جا نیست روی میز جلوییشون نشستم بعد چند دقیق که داشتم باهاشون حرف میزدم یه دختر که روی میزی که من نشسته بودم اونم میشینه ولی تنهایی میشینه میز هم از اون میزای بزرگ بود بعدش دختره اومد بهم گفت چرا جای من نشستی بلند شو برو سر جات بعدش هیچی بهش نگفتم و با دوستام همینجوری داشتم صحبت میکردم بعدش دوستش اومد بهش گفته بود چیکار این دختره داری اونم جوابشو داد بهش گفت وقتی یه دختره اومده کونشو کزاشته رو میزم من چیکار کنم بعدش اونم یه چیز بدتری گفت بعدا به بهونه ی خوندن کتاب از میز اون دختره بلند شدم 

به نظرتون باید چیکار میکرم من خیلی ناراحتم کرد به درجه ای نارحات شدم که تو کلاس به زور جلو گریهمو گرفتم منم فرد احساساتی هستم 

منم این چند ساله رشت هستم و من خوزستانی هستم و تفاوتمون اینه که من عربم و اونا گیلک

تو مدرسه یا دبیرستان اینطوره که هرکی اول سال تحصیلی رو یه میز بشینه تا اخر سال تحصیلی اونجا باید بشینه ، با خنده رد میکردی و اروم پامیشدی

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی نداره وقتی دیدی صاحب میز اومده باید خودت پامیشدی

ببین دوستاش رو میز من میشینن و خودش هم یه بار نشست رو میزم منم هیچی نگفتم حالا که من اومدم بشینم اینجوری کرد اصلا توقع همچین رفتاری رو ازش نداشتم

ببین دوستاش رو میز من میشینن و خودش هم یه بار نشست رو میزم منم هیچی نگفتم حالا که من اومدم بشینم این ...

ایندفعه تو هم تلافی کن عزیزم ، ولی مشخصه طرف سلیته س مراقب باش اذیتت نکنه ،اگه ادب داشت با لحن محترمانه میگفت از جاش پاشی 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
ایندفعه تو هم تلافی کن عزیزم ، ولی مشخصه طرف سلیته س مراقب باش اذیتت نکنه ،اگه ادب داشت با لحن محترم ...

منم همینو از اول گفتم من چون از یه شهر دیگه اومدم خیلی محترمانه و با ادب و مهربونی با بچه ها رفتار میکنم ولی ببین نتیجه ی خوبی هام به کجا رسید 

منم همینو از اول گفتم من چون از یه شهر دیگه اومدم خیلی محترمانه و با ادب و مهربونی با بچه ها رفتار م ...

عزیزم ،من بجاش متاسفم ❤ غصه نخور ،متاسفانه بعضی بچه ها تو مدرسه فاز خاصی دارن ازین دخترا تو فامیل هم دیدم 

عزیزم ،من بجاش متاسفم ❤ غصه نخور ،متاسفانه بعضی بچه ها تو مدرسه فاز خاصی دارن ازین دخترا تو فامیل هم ...

اصلا نمیخواد تو بجاش عذر بخوای عزیزم تو از لحن حرف زدنت معلوم که مثل اونا نیستی من فقط تحت تاثیر رفتارای اچبد این بچه ها شدم اصلا فکر نمیکردم که اینجوری بشه 

اصلا نمیخواد تو بجاش عذر بخوای عزیزم تو از لحن حرف زدنت معلوم که مثل اونا نیستی من فقط تحت تاثیر رفت ...

حق با توعه، سخته کسی از قصد ادمو اذیت کنه ،عوضش دانشگاه که رفتی ازین رفاقتای مسخره و اکیپای حال بهم زن خبری نیست همه سرشون تو کار خودشونه