2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی خوب پخته شده باشه با چنگال هم میشه 

من همیشه خوشمزه ترین کشک بادمجون درست میکنم 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
میشه برا منم توضیح بدی

چشم 

خب اول عزیزم گردو ها رو خورد میکنیم با گوشت کوب اصلا زیاد نباید خورد شن طوری که زیر دندون حس بشن گردو هم بستگی به خودتون داره من معمولا ده تا خورد میکنم میریزم 

حالا که خوردشون کردیم کمی میزاریم تو ماهیتابه با شعله کم حدود ده دقیقه تفت میدهیم گردو رو بعد یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و دربش میزاریم تا گردو بپزه 

حالا بادمجون ها رو پوست میگیری خورد میکنی میریزی تو کاسه آب میریزی تا سطح همه بادمجون ها گرفته بشه حدود دو قاشق هم نمک میریزی اینکار تلخی و روغن گیری بادمجون خیلی کم میکنه

بعد حدود نیم ساعت بادمجون ها رو خوب بشور 

حالا اگر فر و توستر داری 

بادمجون بذار روی سینی فر اول سطح سینی خوب چرب کن روی سطح بادمجون ها رو هم روغن مالی کن بزار فر قشنگ سرخ میشه 

اگر تو ماهیتابه میخوای اول یکم روغن بریز بعد بادمجون ها رو بزار حالا با شعله خیلیییی کم درب قابلمه رو بزار تا بپزن اینطوری با روغن خیلی کم سرخ میشن یکطرفش که سرخ شد طرف دیگرش سرخ کن باز دربش بزار 

حواست باشه روغن ماهیتابه تموم نشه که بسوزه نیاز بود باز بریز اما کم 

این از این 

حالا وقتی بادمجون ها سرخ شدن قشنگ با چنگال له میکنیم و بهش پیاز داغ که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم پیاز ها خلالی سرخ بشن با کمی سیر و نعنا سرخ شدن اضافه کن پیاز داغ بیشتر کشک بادمجون خوشمزه تر بعد هم کشک و ادویه که کمی زردچوبه فلفل هست 

حالا آب گردو و گردو ها رو اضافه میکنیم و میزاریم با شعله کم قشنگ جا بیفته دیگه تا حدی بذارید که غلظتش به دلتون باشه ممن معمولا نیم ساعت میزارم همه با هم بپزن بعد هم که دیگه نوش جان 

حتما ی بار به این روش درست کم عاشقش میشی 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
چشم خب اول عزیزم گردو ها رو خورد میکنیم با گوشت کوب اصلا زیاد نباید خورد شن طوری که زیر دندون حس بشن ...

مرسی عزیزم 😍🥰 چه کامل و خوب توضیح دادی ممنون ازت حتما امشب درست میکنم 💃 برای دو نفر درست کنم پر یه کاسه ماست خوری کوچیک کشک بسشه؟ چندتا بادمجون

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
مرسی عزیزم 😍🥰 چه کامل و خوب توضیح دادی ممنون ازت حتما امشب درست میکنم 💃 برای دو نفر درست کنم پر ی ...

اره بسه من برا خودمو شوهرم 

۴ تا بادمجون متوسط سعی کن پوستشونم براق نباشه چون براق ها تلخن معمولا نخری یک لیوان فرانسوی کشک محلی نباشه از این پاستوریزه های سوپر مارکت ۳ق سه تا پیاز متوسط ۱۰حبه سیر البته سلیقه ایه میزنم با ی قاشق نعنا خشک سرخ میکنم یا پونه

بریز تو خردکن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)