چشم
خب اول عزیزم گردو ها رو خورد میکنیم با گوشت کوب اصلا زیاد نباید خورد شن طوری که زیر دندون حس بشن گردو هم بستگی به خودتون داره من معمولا ده تا خورد میکنم میریزم
حالا که خوردشون کردیم کمی میزاریم تو ماهیتابه با شعله کم حدود ده دقیقه تفت میدهیم گردو رو بعد یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و دربش میزاریم تا گردو بپزه
حالا بادمجون ها رو پوست میگیری خورد میکنی میریزی تو کاسه آب میریزی تا سطح همه بادمجون ها گرفته بشه حدود دو قاشق هم نمک میریزی اینکار تلخی و روغن گیری بادمجون خیلی کم میکنه
بعد حدود نیم ساعت بادمجون ها رو خوب بشور
حالا اگر فر و توستر داری
بادمجون بذار روی سینی فر اول سطح سینی خوب چرب کن روی سطح بادمجون ها رو هم روغن مالی کن بزار فر قشنگ سرخ میشه
اگر تو ماهیتابه میخوای اول یکم روغن بریز بعد بادمجون ها رو بزار حالا با شعله خیلیییی کم درب قابلمه رو بزار تا بپزن اینطوری با روغن خیلی کم سرخ میشن یکطرفش که سرخ شد طرف دیگرش سرخ کن باز دربش بزار
حواست باشه روغن ماهیتابه تموم نشه که بسوزه نیاز بود باز بریز اما کم
این از این
حالا وقتی بادمجون ها سرخ شدن قشنگ با چنگال له میکنیم و بهش پیاز داغ که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم پیاز ها خلالی سرخ بشن با کمی سیر و نعنا سرخ شدن اضافه کن پیاز داغ بیشتر کشک بادمجون خوشمزه تر بعد هم کشک و ادویه که کمی زردچوبه فلفل هست
حالا آب گردو و گردو ها رو اضافه میکنیم و میزاریم با شعله کم قشنگ جا بیفته دیگه تا حدی بذارید که غلظتش به دلتون باشه ممن معمولا نیم ساعت میزارم همه با هم بپزن بعد هم که دیگه نوش جان
حتما ی بار به این روش درست کم عاشقش میشی