2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواب دیدم رفتم یه شهری با دختر عموم پیش یه سید خانوم دعانویس دختر عموم بهم میگف این سید هرچی بگه همونه حرفش حرفه پیشش استخاره گرفتم قبلا خلاصه تو یه جایی مثل مسجد بودیم نشسته بودیم منم چادر مقنعه سرم بود خیلی شلوغ بود نوبت من که شد خانم سید بهم نگاه کرد گف شوهرتو اونا بردن دوبار تکرار کرد گف شوهرتو اونا بردن بعد که کتابشو باز کرد گف تو خرداد ازدواج میکنی برام عجیب بود این خوابه یعنی چی 

خواب دیدم رفتم یه شهری با دختر عموم پیش یه سید خانوم دعانویس دختر عموم بهم میگف این سید هرچی بگه همو ...

اونا یعنی جن ها؟😐😐

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

علم ندارم ولی اگر معنویه تعریف کن ممنون

ممنون میشم برا منم بگی

خواب دیدم منو کیس سابقم دست تو دست داریم میچرخیم

دست همو محکم گرفتیم هر دو همو ول نمیکنیم

هر جا رفتیم با هم میرفتیم

ولی دستامون نا مچ دست گلی بود

بعد ی دختر توی اون شلوغیا همش دور و بر پرسه میزد، لباس مجلسی قرمز و لختی پوشیده بود

من با خودم میگفتم این چجوری خجالت نمیکشه

بعدش رسیدیم ب حیاط خونه ما و ی عده اومده بودن دنبال اسناد و مدارکی ک مال خواهرم بود و توی چمدان بود و داخل زمین دفن شده بود تا دست کسی نیوفته

اونا یهو ریختن داخل حیاط و چمدان و اسناد رو پیدا کردن

منم خیلی ناراحت بودم ک اسرار مون فاش شده

** تعبیرش چی میتونه باشه؟؟

😘Thanks GOD