2777
2789
منم همه چیمو باجزیئات گفتمی روزمهمون داشتیم دیدم دخترعمه ی همسرم تونینی سایت😑

واییی نە😐😐😐عە صدف ۹۰

حالتون خوبە الان الحمدللە ؟؟

من بعضی وقتا تاپیکاتونو نگاە میکنم

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
منم دوسال پیش خاهر ناتنیموشناسایی کردم وای اصلا بهروش نیاوردم کلی ام باهاشهمدردی کردم آخرسر کلی نفری ...

چه عجیب نفرین کردنش و میگم

اره دقیقا چه اهمیتی داره واقعا اونام یا به قصد راهنمایی یا درد و دل یا مثل خودم به قصد سرگرمی و حالا اگرم تاپیک یا کاربری سوالی بپرسه یا راهنمایی بخواد که من میدونم کمکش میکنم اصلا هم عجیب نیست حتا مادرای خودمون تو سایت باشن در هر حال اینجا هم یه سایت بشدت معروفی شده پس حظور اقوام جای تعجبی نداره

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم کاربری شو نگاه👁️دوست منه😎😎

😏خیانتکار

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خیلی حس بدی بود وقتی بهم گفتند بعد از اون حتی جرات نکردم تاپیک بزنم گاهی آخر شب ها میام یک چرخی میزن ...

باید با شمارەی دیگە وارد بشید،از این یکی خارج بشید اول

ولی رمزشو حتما بدونین 

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
من ک اسمم کاربریمه بش فکرمیکنم حالم بد میشه مطمئنم دخترخالمم توسایته یبار گفت لکه بینی دارم گفتم بر ...

وای اونروز مامانم یه چیزیو داشت برای یکی از اقوام تعریف میکرد بعد گف که من از تو نی نی سایت بهش گفتم خیلی میترسم شناسایی شم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

آره اینقدر سوال دارم اینجا بپرسم نمیتونم تاپیک بزنم نمی‌دونم چطوری باید با اکانت دیگه وارد شد

یادت میدم بعدا

ولی اکانت جدید زدی بهم بگو😍قلمت خیلی خوبە،داستان زندگیتو دوست داشتم

خوب نبود از جهتی ببین الان ما مچ خیلی از کاربرهارو با تاپیک های قبلی میگیریم در اون صورت همه پاک می ...

اینم‌هست ولی واقعا بازم خودت بتونی تاپیک حذف کنی باز بهترە

من دوست همه ی سمیرا ها ام😂

دوست دارم با دوست تو که دوست داره با دوست من دوست بشه دوست باشم😏😏😏😐😐ربطی نداشت کلا خواستم بگم

@سمیراسلام   توچی توهم دوست @اوج_آسمان   دوستمی🤨

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

باید با شمارەی دیگە وارد بشید،از این یکی خارج بشید اولولی رمزشو حتما بدونین

این من خودم نساختم از کسی گرفتم 

تنها برام وارد گوشیم کرد شماره خودم نیست 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
منم دوسال پیش خاهر ناتنیموشناسایی کردم وای اصلا بهروش نیاوردم کلی ام باهاشهمدردی کردم آخرسر کلی نفری ...

چجوری باهاش همدردی کردی و نفرینت کرد؟؟؟