2777
2789
همه دوتا دارناون تعلیق میشه میام تو ایناین تعلیق میشه میرم تو اونالان که اون سه هفته تعلیقه 🤣🧐🤣🤣 ...

😂😂😂😂

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه هر چی میفرستم حذف نمیکنن

ساعت ۱۰ تا۱۱

و ۱۴ تا ۱۵ باید بفرستی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
خوب دو تا اکانتش در راستای هم هستند یا مخالف هر دو حقیقتند یا نه از کجا فهمیدی هر دو تا مال یکی ست

در راستای هم هستن همە مطالب،میخواد درمورد احساساتش بگە کە تکلیفش معلوم بشە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اینجا دو نفر از فامیل منو شناسایی کردند منم لو ندادم که آره خودمم جواب ندادم جرأت نمیکنم تاپیک هم بز ...

وای چقد فامیل فضولن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

اینجا دو نفر از فامیل منو شناسایی کردند منم لو ندادم که آره خودمم جواب ندادم جرأت نمیکنم تاپیک هم بز ...

وایییی نەەەەە🙁🙁🙁

عزیزم چه اهمیتی داره تاپیک زدی منم اینجا معلم دوره دبستانم و با دوتا از اقوام بشدت نزدیک و درجه یکو شناسایی کردم اما واقعا حتا به قصد راهنمایی هم باهاشون هم کلام نمیشم و برام مهم نیست اصلا قطعا سایتی به این معروف از هر قوم و فامیلی در ایران فقط یک نفر عضو نیست بابا تو الا بیای گوگل سر چ کنی ماست پیشنهاد گوگل تنگش میزاره (ماست نی نی سایت)😂😂😂

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

در راستای هم هستن همە مطالب،میخواد درمورد احساساتش بگە کە تکلیفش معلوم بشە

لطفا اسمشو نیار قشنگ نیس 

همیناییکه میگن اسمش چیه ،بعدا بهت سرکوفت میزنن چرا ابرو‌مردمو‌میبری 

کاش میشد تامیکامون و خودمون حذف کنیم منم خیلی جز ب جز زندگیم اینجاست اصن همه چیمممم

منم

کافیە یەبار خواهرم یا دوز پسرم بیان اینجا

منو میگی؟😂

دوست سمیرا هستم🤣🤣🤣🤣

@اوج_آسمان    

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍