با شوهرم دعوام شد بحثش طولانیه ولی خلاصه بگم که اینا هیچ کاری نکردن برای من حتی عروسی خود شوهرم گرفت خواهرشوهر بزرگامم منو ۱.۵ بعد عقد یعنی بعد عروسی دعوت کردند منم گفتم نمیخوام خواهر کوچیکت که نامزد کرده دعوت کنیم چون اونا منو دعوت نکردند گفت بپوش ببرمت خونه بابات تو راه با هم بحثمون شد و منم خدایی هر چی از دهنم در اومد به خانوادش گفتم گفتم میرم آبروی خواهرتون میبرم پیش خانواده شوهرش ) علت اصلی ناراحتیم اینکه خواهرم منو پا گشا کرد چیزی ندا چرا من به خواهر کوچیکش بلید الان طلا بدم دیگه شوهرم منو کتک زد از ماشین پرت کرد بیرون منم بهرمند خونه بابام گفت طلاقت می دم به مامانم گفته بود مامانم گفته طلاقش بده به نظرتون من مقصر بودم یا اون توی امه دعاهاتون ۹۰ درصد خودش مقصر ولی این جا من مقصر بودم نه؟
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دنبال چه چیزایی میگیری عزیزم من خواهرشوهرم پاگشام نکرد که هیچ راضی نمیشه اصلا خونش بری ولی یکسره شب روز خونه من تلبه ولی تا حالا جرئت نکردم یه کلمه چیزی بگمبه شوهرم
انقدر اعصبانی بودم از تمام رفتارهایی که تحمل کردم و هیچی نگفتم
حق داری عزیزم
ولی کلا فحاشی و کتک کاری افت زندگیه
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اصولا سزای زن سلیطه کتکه چوب تر باید همیشه کنار دست مرد باشه
خفه