2777
2789

با شوهرم دعوام شد بحثش طولانیه ولی خلاصه بگم که اینا هیچ کاری نکردن برای من حتی عروسی خود شوهرم گرفت خواهرشوهر بزرگامم منو ۱.۵ بعد عقد یعنی بعد عروسی دعوت کردند منم گفتم نمیخوام خواهر کوچیکت که نامزد کرده دعوت کنیم چون اونا منو دعوت نکردند گفت بپوش ببرمت خونه بابات تو راه با هم بحثمون شد و منم خدایی هر چی از دهنم در اومد به خانوادش گفتم گفتم میرم آبروی خواهرتون میبرم پیش خانواده شوهرش ) علت اصلی ناراحتیم اینکه خواهرم منو پا گشا کرد چیزی ندا چرا من به خواهر کوچیکش بلید الان طلا بدم دیگه شوهرم منو کتک زد از ماشین پرت کرد بیرون منم بهرمند خونه بابام گفت طلاقت می دم به مامانم گفته بود مامانم گفته طلاقش بده  به نظرتون من مقصر بودم یا اون توی امه دعاهاتون ۹۰ درصد خودش مقصر ولی این جا من مقصر بودم نه؟

همین که شما خواهرشو دعوت نمیکردی کافی بود 

فحش چی بود این وسط؟؟؟

ولی شوهرت بیخود کرد  زده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر شما مقصر نیستید 

بلکه خشم فروخوردتون بوقتش طغیان کرده

وقتی مادرت پشتته شما هم محکم و قوی باش بگو مهریه و طلاق

مردی ک بخاطر دیگران فورا دست رو زنش بلند کنه و بگه طلاق واقعا پشت و پناه نیست 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
همین که شما خواهرشو دعوت نمیکردی کافی بود فحش چی بود این وسط؟؟؟ولی شوهرت بیخود کرد زده

انقدر اعصبانی بودم از تمام رفتارهایی که تحمل کردم و هیچی نگفتم

انقدر اعصبانی بودم از تمام رفتارهایی که تحمل کردم و هیچی نگفتم

حق داری عزیزم 

ولی کلا فحاشی و کتک کاری افت زندگیه 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خب خواهر بزرگا دعوت نکردن چه ربطی به خواهر کوچیکه داشت

خب اون اون موقع شوهر نکرده بود بعدا که شوهر کرد من دلم خواست عین خودشون رفتار کنم اشتباه کردم  یعنی؟😔

اصولا سزای زن سلیطه کتکه چوب تر باید همیشه کنار دست مرد باشه

خفه