2777
2789
عنوان

نتیجه گیری از سریال کیمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 64 پست
آفرین وابستگی این حرف ها رو نمیشناسه مردها هیچ وقت بچه رو به دنیا نمیارن حتی اگر اون بچه از خون خودش ...

بله دقیقا، تاپیک آخر منم راجع همین موضوعه اتفاقا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبول ندارم ، کیمیا ظلم کرد به آرش ، اون پسر هیچ تقصیری نداش پاسوز کارای پدرش شد از اولشم دلش با اون ...

کیمیا در ازدواج ؛ دنبال خوشبختی و آرامش مطبق بود و این بزرگترین فکر غلطی بود که داشت 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

دوستان اگر شما شوهرتون باعث بدبختیاتون بود میموندیم باهاش 

طرف باباش دو سال در ب در بود مامانم کم مونده بود اعدام شه 

مخصوصا وقتی فهمید آرش اون سفر رو ب خاطر طلا رفته ن ب خاطر کیمیا  

در رابطه با بچه ب نظرم حق داشت هفته ای ی بار ببینه ن اینکا بدزده ببره

لطفا لایک نکنید🚫🚫❌️❌️

کیمیا جوگیرانه جدا شد و زندگی رو به کام خودش و آرش تلخ کرد نمیگم با آرش هم فکر بودن نبودن ...همونطور ...

آرش کار خلاف میکرد هم سوی پدرش بود دروغ میگف و کلا هم فاز نبودن وقتی شرایطشو داری چرا بمونی و بسوزی من خودم دارم با کسی زندگی میکنم که ۸۰ درصد مخالف همیم و فقط اذیت شدنه ولی مجبورم بعدم خیلی از مردا در واقعیت به بچه‌ی خودشون وابستگی عمیق ندارن چه برسه بچه‌ی مردم

ولی حق نداشت بگیره بچه رو بدزده ببرهبچه ماله دوست کیمیا بود و یادگار اون آرش جوگیر بود

کیمیا هم تو زندگی فوق العاده لج باز بود 

انگار به زندگی به چشم خوشبختی دائم نگاه می‌کرد 

زود هم ازدواج دوم کرد و باعث ناراحتی بیشتر آرش شد

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دوستان اگر شما شوهرتون باعث بدبختیاتون بود میموندیم باهاش طرف باباش دو سال در ب در بود مامانم کم مون ...

آره دقیقا

تعجب می‌کنم چرا اینجا طرفدار آرش هستن

حالا تو همین سایت یکی تاپیک بزنه شوهرم گذشتش رو ازم قایم کرده دست بزن داره باعث بدبختی پدرم شده میگن قطعاااا طلاق