2777
2789
عنوان

نتیجه گیری از سریال کیمیا

109 بازدید | 64 پست

یکیش این موضوع اساسی هست که طلاق با وجود بچه ، شاید در ابتدا خوب و آسوده باشه اما بعد مدتی سختی هاش نمود پیدا میکنن... به خصوص دردسرهای ازدواج دوم و ملاقات های پدر و فرزندی ... 

پس برای طلاق با وجود بچه ؛ خوب خوب به عواقبش فکر کنیم و و فقط نوک دماغ رو نبینیم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم از آرش جدا نمیشدم

دقیقا ... جدا شد که سختی ها پایان بگیرن اما سختی ها در هر ازدواجی وجود دارن و تمام شدنی نیستن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
خب بچه که از خودشون نبود آرش فاز پدری گرفته بود

منظور من کلی هست 

خیلی ها سر اینکه بچه رو چقدر ببینن و پیش کی باشه ، دردسرهای فراوانی رو متحمل میشن 

خب بچه که از خودشون نبود آرش فاز پدری گرفته بود

خب اونم همونقد ک کیمیا مادری کرده بود براش پدری کرده بود 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
توی مخیله ام نمیگنجید روزی از کیمیا نتیجه گیری بشه /=

خب هر فیلم و سریالی 

نتایجی رو همراه داره 

درسته سرگرمیه اما با دید باز باید نگاهشون کنیم 

خب اونم همونقد ک کیمیا مادری کرده بود براش پدری کرده بود

آفرین 

وابستگی این حرف ها رو نمیشناسه 

مردها هیچ وقت بچه رو به دنیا نمیارن 

حتی اگر اون بچه از خون خودشون باشه

پس آرش حق داشت نسبت به آزاده حس پدرانه داشته باشه 

ولی حق نداشت بگیره بچه رو بدزده ببرهبچه ماله دوست کیمیا بود و یادگار اون آرش جوگیر بود

کیمیا جوگیرانه جدا شد و زندگی رو به کام خودش و آرش تلخ کرد 

نمیگم با آرش هم فکر بودن 

نبودن ...

همونطور که خیلی از ماها با همسرمون همفکر و هم جهت نیستیم 

و دعواها و بحث هایی داشتیم ....

اما جدایی چاره ی هر مشکلی نیست 

چون با خودش مشکلاتی رو به همراه خواهد آورد

ولی حق نداشت بگیره بچه رو بدزده ببرهبچه ماله دوست کیمیا بود و یادگار اون آرش جوگیر بود

قبول ندارم ، کیمیا ظلم کرد به آرش ، اون پسر هیچ تقصیری نداش پاسوز کارای پدرش شد از اولشم دلش با اون ازدواج نبود کیمیا پیش پسر همسایه بود خیلی خودخواهاه بود کلا شخصیتش بیخوده

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

شماکجابودین بعد۵سال الان دارید کل سایتوباکیمیا میترکونید😁😁😂😂توروخدابگید

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!