2777
2789

هرچی فوت و فن از پخت ماهی میدونین بگین 

ماهی سرخ شده اصلاا تا حالا نپختم سفارش کردن ماهی بپزم

کنارش چی باشه فقط ماهی سرخ شده و پلو یا چی اصلا هیچی بلد نیستم تورو خدا کمک کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سبزی پلو با ماهی

برنج را که خواستی ابکش کنی دو دقیقه جلوترش سبزی پلویی را بریز توش یه قل بخوره وابکش کن

ماهی هم از قبل بخوابونش تو زعفران وآب لیموی تازه واب پیاز یا پیاز رنده کرده وبهش نمک وفلفل قرمز یا پاپریکا بزن بعد بزار یخچال تا مواد به خوردش بره

وبعد از حداقل یکساعت تو ارد بزن وباروغن داغ تو تابه نچسب سرخش کن

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
چجور سرخ کنم

من ادویه میزنم تویه ظرف اوناروقاطی میکنم روی ماهی میریزم ولی دست بکش یه جا نباشه بد میشه روغن رو هم داغ کن ماهی رو با شعله بالا یه طرفشون سرخ کن روشو برگردوندی درپوششو بزار تاقشنگ اون طرفش هم سرخ شه هم بپزه 

ماهی که بیرون تمیز میکنن

بشور نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر بزن یکم آبلیمو روش بریزی چندتا هم پیاز روش خورد کن

بذار چند ساعت مزه دار بشه

بعداز اون روغن بذار داغ بشه یکم زردچوبه بریز تو روغن و ماهی را از سمت گوشت بذار تو روغن کامل سرخ کن 

میتونی قبلش تو آرد هم بزنی 

آه خواستی با آرد سرخ کنی یکم نمک زردچوبه به آرد بپاش

تو ریختن نمک فلفل و یکم دست و دلباز باش تا خوب مزه دار بشه

من ادویه ایتالیایی و پودرانبه هم میزنم

برنج هم با سبزی پلویی یا شوید بریز