2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم از ذهنم پاک نمیشه کیا خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 30 پست
به خاطر بچه هام نمیتونم ضمن اینکه کلی ابراز شرمندگی و پشیمونی کرد و قرار سده یه مغازه به نامم کنه رم ...

آبی که ریخته شده رو نمیشه جمع کرد 

کاری که نباید بکنه رو. کرده 

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

طلاق و جدایی هم راهش نیست وقتی شرایط و حمایت نداری‌.اینجور مواقع باید با سیاست بری جلو و شوهرتو تو م ...

من از اولم زیاد بهش محبت نمیکردم اصلا از اول خوشم نمیومد ازش 

الانم که دیکه حالم ازش به هم میخوره 

شاید دلیلش همینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از اولم زیاد بهش محبت نمیکردم اصلا از اول خوشم نمیومد ازش الانم که دیکه حالم ازش به هم میخوره شای ...

چندتا بچه داری چندسالشونه

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

من از اولم زیاد بهش محبت نمیکردم اصلا از اول خوشم نمیومد ازش الانم که دیکه حالم ازش به هم میخوره شای ...

اشتباه میکنی خب

اون دختره عفریته لابد بهش محبت کرده توجهشو جلب کرده چیزی ک تو واسش کم گذاشته بودی...

الان ک اشتباه کارتو فهمیدی جبرانش کن ک ی بار دیگ همچین موضوعی اذیتت نکنه

مردا رو فقط باید با محبت و عشوه خر کرد😁

دختر تَوابّ ب دستِ صاحب الزمان💚اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

آبی که ریخته شده رو نمیشه جمع کرد کاری که نباید بکنه رو. کرده

چرا داری ته دلشو خالی میکنی

وقتی میگه حمایت و شرایط جدایی ندارم دوتا بچه کوچیک دارم الان فایده این حرف شما چیه دقیقا؟؟؟؟بدتر حالشو خراب میکنی

وقتی شوهرش ازش عذرخواهی کرده باید بهش فرصت بده.

دختر تَوابّ ب دستِ صاحب الزمان💚اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

اشتباه میکنی خباون دختره عفریته لابد بهش محبت کرده توجهشو جلب کرده چیزی ک تو واسش کم گذاشته بودی...ا ...

آره راست میگی خیلی ها بهم میکه تو رفتارات خیلی سرده 

یه چند روز بهش محبت کردم شوهرم خیلی تعجب کرده بود 

بتید خیلی رو‌خودم کار کنم

نه به خاطر اون خیانت کار 

فقط به خاطر خودم و بچه خام 

چرا داری ته دلشو خالی میکنیوقتی میگه حمایت و شرایط جدایی ندارم دوتا بچه کوچیک دارم الان فایده این حر ...

من خودمو میگم 

خیانت هیچ فرصتی نداره از ریشه باید بزنیش

چرا داری ته دلشو خالی میکنیوقتی میگه حمایت و شرایط جدایی ندارم دوتا بچه کوچیک دارم الان فایده این حر ...

واقعا اون چند روزه که فهمیدم خیلی به جدایی فکر کردم 

ولی دیدم نمیتونم چون با دو تا بچه نمیتونم برم سر کار 

پدر مادرم نه درآمد کافی برای حمایت دارن نه اعصاب اینکه دو تا بچه های منو تحمل کنن 

چون پارسال بیست روز رفتم قهر بابام چند روز آخر خیلی با پسرم بدرفتاری میکرد 

دیگه طوری سد که خودم برگشتم خونم

آره راست میگی خیلی ها بهم میکه تو رفتارات خیلی سرده یه چند روز بهش محبت کردم شوهرم خیلی تعجب کرده بو ...

خب پس ببین خداروشکر کن فهمیدی مشکل از کجاست.محبت بین زن و شوهر باعث دلگرمی میشه.ازش دریغ نکن ک ب هرزه های توی کوچه و خیابون رو بیاره.

کتاب زیاد بخون یا با ی مشاور صحبت کن مشاوره ۱۴۸۰ رایگان و ۲۴ ساعته اس هروقت تونستی زنگ بزن دلسوزانه کمک میکنن..اونا درسشو خوندن راهکارای خوبی میدن یکی از فایملای ما زندگیش تا فرط جدایی رفت ولی با راهکارای مشاور اوکی شد

واقعا اون چند روزه که فهمیدم خیلی به جدایی فکر کردم ولی دیدم نمیتونم چون با دو تا بچه نمیتونم برم سر ...

پس درستش اینه که سیاست داشته باشی و شوهرو خر کنی😁

چجوری فهمیدی

اینستا و واتساپش رو گوشیم بود و مدام ریزمکالمات میگرفتم

با چندتاشونم حرف زده بودن ک فک میکردن مجرده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فک میکنن ادم جدا شه براش فرش قرمز پهن کردن

سخته مخصوصا با بچه

بچه زیر دست نامادری و ناپدری میفته ازدواج مجدد میکنی از قبلیه بدتر در میاد و و و

تامیشه درست کرد باید درست کرد

امضام ممباب همین جریاناته

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فک میکنن ادم جدا شه براش فرش قرمز پهن کردنسخته مخصوصا با بچهبچه زیر دست نامادری و ناپدری میفته ازدوا ...

دقیقا درسته عزیزم 

منم خیلی بهش فکر کردم 

اول به خاطر بچه هام 

چون شوهرم خیلی پدر خوبیه براشون 

هم از نظر محبت و عاطفی و هم از نظر مالی کم نمیزاره براشون 

برای خودمم از نظر مالی کم نمیزاره همه چی در اختیارمه 

هر چی بخوام فراهم میکنه و اگه باهاش مهربون باشم اونم خیلی مهربونه

بعدش هم به قول شما از کجا معلوم ازدواج بعدی خوب باشه 

شاید بدتر از این باشه و تاره با دو تا بچه اصلا ازدواج موفق درصدش خیلی میاد پایین