2777
2789

به خاطر بچه هام که کوچیکن مجبورم باهاش زندگی کنم خانواده هم حمایت نمیکنن 

چون وضعش خوبه میگن میخوای جا رو برای یکی دیگه خالی کنی حاضر آماده بیاد عشق و حال 

اما من یادم نمیره 

تصور اینکه به اون دختره چقدر گفته قربونت برم فدات شم خوشگلم دیوونم میکنه 

یک ساعت و نیم ویدیو کال 

عکس های بد 

قرار کافه و نشستن تو ماشین و کارهایی که تو ماشین کردن 

با دختره با گوشی خودم چت کردم 

همه حرفای جن س ی که شوهرم بهش گفته بود رو گفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیشد که فهمیدی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بنظر من از این زندگی بیا بیرون چون بعد چند سال فقطو فقط میبینی تو سوختی و جوونیت خانومیت قشنگیت رفته.مثل مامان من نکن .الان ماها بزرگ شدیم اومدیم سر خونه زندگی خودمون ولی خب اون پیر شده و زندگی نکرده.کسی کع یه بار بکنه سری دوم و سومم میکنه عزیزم 

متاسفانه تجربشو داشتم اما ن ی بار چند بار

چتاشو دیدم اینکه کجا رفتن و چیکار کردن و خبر دارم

اما همه رو گردن نگرفت و زد زیرش.

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینکه چقدر التماسش کرده که دختره بیاد خونمون 

دختره میگفت انقدر التماسم میکرد بهش گفتم در شان تو نیست انقدر خودتو کوچکی کنی که من بیام خونتون 

دختره خودش بعد از اینکه رفتن کافه و بعدم‌تو ماشین نشستن 

فرداش به شوهرم پیام داد گفت اون شبی که تو ماشین بودیم خیلی به من خوش گذشت 

دختره میدونسته که این زن و دو تا بچه داره ولی ببین چقدر کثیفه 

شوهر خودم از اون لجنن تر و هرزه تر 

خیلی حالم بده واقعا

اینکه چقدر التماسش کرده که دختره بیاد خونمون دختره میگفت انقدر التماسم میکرد بهش گفتم در شان تو نیست ...

وقتی میدونسته زن و بچه داره حرفاشو باور نکن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

طلاق و جدایی هم راهش نیست وقتی شرایط و حمایت نداری‌.اینجور مواقع باید با سیاست بری جلو و شوهرتو تو مشتت نگه داری ی جوری تامینش کنی ک سراغ یکی دیگ نره مردا معمولا از بی محبتی زنشون ب خیانت روی میارن یکی از دوستام مشاوره اون میگفت تو اینجور مواقع باید سیاست داشته باشی.

ایشالا ک زندیگت غرق شادی و ارامش باشه ب نظرم بی خیال باش و بهش فک نکن هرچند میدونم سخته ولی بهش فک نکنی و بی خیال باشی  در عین حال با سیاست راحت تری.

دختر تَوابّ ب دستِ صاحب الزمان💚اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

چیشد که فهمیدی؟

مز گوشیشو یواشکی فهمیده بودم 

چند روز رفتم مسافرت 

اومدم گوشبشو چک کردم دیدم با یه زنه که سه ماهه طلاق گرفته و مشتریشه چت جن سی و ویدیو کال یک ساعت و نیمه داشتن 

چند روز با گوشیش به زنه پیام دادم ببینم تا کجا پیش رفتن 

دیدم کافه رفتن و بعدش تو ماشین …

خدا لعنتش کنه مهریه اتو بذار اجرا کونشو پاره کن

به خاطر بچه هام نمیتونم 

ضمن اینکه کلی ابراز شرمندگی و پشیمونی کرد و قرار سده یه مغازه به نامم کنه 

رمز گوشیشم همیشه داشته باشم و رفت و آمداشو چک کنم 

ولی هیچ اعتمادی بهش ندارم 

به خاطر بچه هام نمیتونم ضمن اینکه کلی ابراز شرمندگی و پشیمونی کرد و قرار سده یه مغازه به نامم کنه رم ...

خب پس ی بار دیگ بهش فرصت بده.ایشالا ک همه چی اوکی میشه

دختر تَوابّ ب دستِ صاحب الزمان💚اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)