2777
2789

داستان منتسب به سمنو و حضرت فاطمه زهرا رو شنیدید؟ 

میگن امام حسن و امام حسین بچه بودن و خیلی گرسنه بودن حضرت زهرا چیزی در خانه نداشته یه مقدار گندم جوانه زده تو خونه بوده همونو براشون سمنو درست میکنه و برای اینکه شیرین بشه انگشتشو‌داخل سمنو میزنه 

(سمنو هیچ شکر و شیرین کننده ای داخلش ریخته نمیشه ولی طعم شیرینی داره)

من‌عاشق سمنو هستم نزدیک خونه پدرم اینا میفروشه و من هر روز میخرم میخورم 

ولی فکر میکنم درست کردنش خیلی سخت باشه 

گندم رو بذار جوانه که زد با مخلوط کن آب بریز و بعدش یه روسری بذار روی تشت و با اون صاف کن به ازای هرکیلو گندم همون اندازه و نهایت دو لیوان بیشتر آرد بریز

انقدر هم بزن دوازده ساعت بعد سمنو داری

مثلا سه کیلو گندم با سه کیلو و سه چهار لیوان بیشتر آرد

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوس دارم..ولی بخوای میتونی درست کنی

دلم میخواد بتونم حداقل برای ۳۰ نفر درست کنم 

تو نت سرچ کردم دیدم یه اصلاحی هست به اسم قهر سمنو که انگار وسط کار سمنو ترش میشه

ممنون عزیزمچند روز باید گندم رو بزاریم برای جوانه زنی؟

حدودا سه روزه جوونه میزنه

نباید جوونه کامل بشه که آب گندم خشک بشه 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

😂 چی میگی سمنو از قبل‌ مال ایرانیان بوده برای عید نوروز میپزن

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید