2777
2789
عنوان

بی حواسی های پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 71 پست
وانپزشک قضیه ش جداستمشکل اخلاقی و رفتاری که نداشتخیلی به درس علاقه نداشت

چه ربطی به اخلاق و رفتار داره ؟کلی اختلال هست که مربوط به درس خواندن هست 

اختلال یادگیری داشتن پسرتون ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چه ربطی به اخلاق و رفتار داره ؟کلی اختلال هست که مربوط به درس خواندن هست اختلال یادگیری داشتن پسرتون ...

اختلال یادگیری نداشت

دوست نداشت بخونه

به زور باباش میرفت اتاق ، بعد از نیم ساعت درس هارو فول جواب میداد

توی موسیقی عالی بود

ولی تکالیف مدرسه اصلا براش مهم نبود

الان یکی دوساله یکم بهتر شده

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اختلال یادگیری نداشتدوست نداشت بخونهبه زور باباش میرفت اتاق ، بعد از نیم ساعت درس هارو فول جواب میدا ...

من مدلی دیگه ای پسرم مشکل داره به خاطر اون گفتم بهتون که پیگیری کنید عزیزم

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چه ربطی به اخلاق و رفتار داره ؟کلی اختلال هست که مربوط به درس خواندن هست اختلال یادگیری داشتن پسرتون ...

شما پسرتون رو بردین روانپزشک؟؟؟

نتیجه گرفتید؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
شما پسرتون رو بردین روانپزشک؟؟؟نتیجه گرفتید؟

من دو سال روان شناس کودک می بردم والا مقطعی بود چون واقعا احتیاج به روانپزشک و دارو داشت اگر همون دو سال پیش شروع کرده بود به خوردن دارو خیلی شرایط بهتر از الان بود که دوماهه دارو میخوره رگه هایی از بیش فعالی داره

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من دو سال روان شناس کودک می بردم والا مقطعی بود چون واقعا احتیاج به روانپزشک و دارو داشت اگر همون دو ...

من هم پسرم خیلی صحبت میکرد

من از تجربه فهمیدم که بیشتر جنبه ی تجارت پیدا کرده

شاید حالا هر بچه ای مشکلی داشته باشه

ولی اونقدر حاد میست که انقدر مشاورها و روانپزشک ها بزرگ میکنن و دارو میدن و کلی حلسه برای بچه میزارن

مگر مشکل خاص باشه

من دو سال روان شناس کودک می بردم والا مقطعی بود چون واقعا احتیاج به روانپزشک و دارو داشت اگر همون دو ...

مگر قبلا نبوده بچه ای که زیاد صحبت میکرده؟؟

ولی اهمیتی نمیدادن ، الان مدرسه ها و اطرافیان بزرگش میکنن

ما یه اشنا داشنیم بچه ش هم زیاد صحبت میکرد هم اصلا یک جا نمیشست

کسی مثل الان برچسب نمیزد ، خیلی هم توی زندگیش از هر لحاظ موفق شد

همیشه با خودم میگم اگر الان بود صدتا مشکل بهش میچسبوندن و کلی دارو بهش میدادن و میشد یه ادم افسرده با کلی مشکلات روانی

مگر قبلا نبوده بچه ای که زیاد صحبت میکرده؟؟ولی اهمیتی نمیدادن ، الان مدرسه ها و اطرافیان بزرگش میکنن ...

والا من مشکلات پدر بزرگش رو میبینم مشکلات پدرش رو میبینم ترجیح میدم دارو بدم که این مدل نشن خود پدرش میگه کاش منم همون موقع درمان میکردن 

به نظرم پاک کردن صورت مسئله اشتباهه کاری که من دوسال انجام دادم متاسفانه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
والا من مشکلات پدر بزرگش رو میبینم مشکلات پدرش رو میبینم ترجیح میدم دارو بدم که این مدل نشن خود پدرش ...

خب پس مشکل وراثته

اون بحثش جداست

ولی پسر منم تا کلاس چهارم خیلی صحبت میکرد ، بعد دیگه برطرف شد

گفتم حساس نشید و عجله نکنید

بعضی چیزها مقطعیه و با مرور زمان درست میشه

ولی ظاهرا مشکل شما ژنتیکه

خب پس مشکل وراثتهاون بحثش جداستولی پسر منم تا کلاس چهارم خیلی صحبت میکرد ، بعد دیگه برطرف شدگفتم حسا ...

نه اینا کلا بیش فعالی رو دارن شدت و ضعف داره 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
پارسال بردم چند جلسه گفتن باید تا ۸ ماه بیاد پسرم مدرسه خصوصی میره هزینه ش بالائه واقعاونتونستم بیشت ...

می‌دونم پسر منم بیش فعالی داره خیلی هزینه گرونه 

جلسات بی فایده هست برای تمرکز ببر فوق تخصص روانپزشکی کودک بهش ریتالین بده اگه تشخیص بده که عدم تمرکز داره تا کی میخوای این هزینه هارو بکنی بیفایده