2777
2789

دبیرستانم 

پارسال مدرسم تیزهوشان بود

اونجا اضطراب داشتم و تنها بودم . برام سخت بود .

از همه چیز ، امکانات ، معلمای خوب ، بچه‌های زرنگ 

گذشتم اومدم تو یه مدرسه خرابه که هیچی نداره ، فقط دوستامو دارم ، استرسم خیلی کمه ولی خودمو باید بکشم برای دریافت اموزش خوب از این کلاس و اون کلاس....

هر چند اونجا هم دبیر بد داشتیم ولی کمتر....

به فکر برگشتنم .... بعد دو ماه.... بنظرتون زشته برگردم؟

آرامشم مهم تره یا امکانات؟ خیلی سردرگمم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والااا خودت ببین تو اون استرس میتونی خودتو بکشی بالا؟؟؟اگه اره که برگرد اگه حالت بد میشه نه

پارسال معدلم بد نبود بالای ۱۹ شدم

ولی میتونست خیلی بهتر باشه

وسواس گرفتم

احساس میکنم با امکانات اینجا نهاییامو خراب میکنم

خب اونجا رقابته باعث میشه تلاشتم بیشتر شه و موفق تر باشی ❤️

درسته مرسیب❤

فقط ببخشید خیلی میپرسم

بنظرت زشت نیست؟ آخه اونجا امسالم احتمالا تنهام و مضطرب.

فکر زشت بودنشم باشه دیگه احتمالا دیوونه میشم.🤦🏻‍♀️😂

درسته مرسیب❤فقط ببخشید خیلی میپرسمبنظرت زشت نیست؟ آخه اونجا امسالم احتمالا تنهام و مضطرب.فکر زشت بود ...

اصلااا ...چون داری برمیگردی به سطح بالاتر ...اینجوری نبود که از سطح بالا بری پایین چون نمیکشی ...داری برمیگردی جای قبلی فقط ❤️ من زبان کره ای میخوندم ...تو گروهمون خیلی رقابت بود و تا وقتی رقابت بود من یاد گرفتم ...اونجایی که با بچه ها دوس شدم دیگه تنبل شدمو نخوندم 😂

اصلااا ...چون داری برمیگردی به سطح بالاتر ...اینجوری نبود که از سطح بالا بری پایین چون نمیکشی ...دار ...

وای دقیقا ! دقت کردییی

انگار ادم به چشم رقیب بهشون نگاه کنه بیشتر پیشرفت میکنه.😁

خیلی ازت ممنونم ، انرژی مثبت گرفتم باهات حرف زدم ، امیدوارم موفق باشی❤

وای دقیقا ! دقت کردییی انگار ادم به چشم رقیب بهشون نگاه کنه بیشتر پیشرفت میکنه.😁خیلی ازت ممنونم ، ا ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️❤️برو جایی که موفق ترییی 😍😍انشاالله استرستم کم کم کمتر میشه 💚

نظرت محترمه ، ولی به بقیه ربطی نداره من با خودم چند چندم

چندمی

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال