2777
2789
والا ما استفاده میکردیم اوکی هم بود. برند معتبری هم هست. شما علت موخوره ات رو جای دیگه جست و جو کن.

عزیزم من خودم انلاین شاپ داشتم بارهم تو نی نی سایت گفتم ک فروشنده لوازم ارایش محصولات پوستی مو بودم 

الانم تو پاساژ فروشنده پوشاکم اینم توضیح دادم ک بفهمی‌من اگ چیزی میگم دلیل برااین نیست ک الکی میگم

سه ماه یک بار هم موخوره گیری میکنم حجم‌موخوره هام هم خیلی کمن ولی با پنتن دچار موخوره شدم

واینکه پنتن اولش حالت خوبی ب موهامیده ولی بعد سه چهارساعت مو ها بدفرم میشه وموها هم خشک میشه

حتی راجبشم تاپیک بزنی خیلیا بهت میگن ازش راضی نبودن(دیگ کاری ب ناراضایی مشتریای سابقم ندارم)

واینکه من بخاطر همین ک انلاین شاپ داشتم تومغازه کارکردم و زیاد درمورد مو پوست تحقیق کردم

تصمیم دارم ی مدت دیگ درمورد زیبایی برا پوست مو راهکارای طبیعی بدم ومحصلولاتی ک ارزش خرید دارن رو معرفی کنم

اینم نمونش

ولی بااین حال بازم شما خودت صلاح میدونی

یا اسی هم بخواد بره پنتن روبخره هم ب من ربطی نداره من فقط تجربه ی خودم و راجب ناراضیتی مشتریام حرف زدم دیگ یا میتونه پولشو هدر بده یا نخره

عزیزم من خودم انلاین شاپ داشتم بارهم تو نی نی سایت گفتم ک فروشنده لوازم ارایش محصولات پوستی مو بودم ...

نیاز به طومار تایپ کردن نیست ها. 

فقط کافی بود بفهمید منظور من از بیان تجربه ام اینه که محصولات آرایشی بهداشتی روی هر فرد اثر گذاری متفاوتی میتونند داشته باشند.تجربه شما اگر بد بوده تجربه من اتفاقا عالی بوده. به هر محصولی هم که فکرشو بکنی انتقاد وجود داره. 

سابقه اتون توی آنلاین شاپ و این مسائل هم برای من فاقد اهمیته اطلاعات راجع به هر محصولی رو با سرچ ساده هم میشه پیدا کرد. 

موفق باشید.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیاز به طومار تایپ کردن نیست ها. فقط کافی بود بفهمید منظور من از بیان تجربه ام اینه که محصولات آرایش ...

اکی ولی نزدیک ۷۰درصد ازمشتریای من از پنتن راضی نبودن

خوده منم راضی نبودم محصولی که ناراضیتیش زیادباشه ب درد نمیخورم

اگرم تومار دادم بخاطر احترام بهتون بود ک‌فهمیدم نیازی ب احترام برا شما نبوده😂❤

دیگه ریپ نزنید روزخوش

اکی ولی نزدیک ۷۰درصد ازمشتریای من از پنتن راضی نبودنخوده منم راضی نبودم محصولی که ناراضیتیش زیادباشه ...

آنلاین شاپ بی نام و نشون شما آمازون یا دیجیکالا نیست که ما بخوایم به درصد رضایت مشتری هاش وقعی بذاریم. 

طومار تایپ کردن سر این مسئله رو هم من در نتیجه بیکاریتون میدونم بیشتر تا احترام. 

موید باشید.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
آنلاین شاپ بی نام و نشون شما آمازون یا دیجیکالا نیست که ما بخوایم به درصد رضایت مشتری هاش وقعی بذاری ...

عزیزم من که‌ گفتم الان دیگه انلاین شاپ ندارم فقط ی کانال ازش مونده یا دیگه تو مغازه محصولات زیبایی کارنمیکنم و شغلمو تغییردادم❤

واینکه بیای باورکنی یا نکنی ب خودت ربط داره^^

ولی این ک من برا احترام برات توضیحات کامل دادم و تو فکر کردی از سربیکاری اینارو نوشتم

بخاطر شخصیتت هست ک خودتو اونقدر ارزشمند ندیدی ک یکی بااحترام کامل برات یه چیزیو توضیح‌ بده🫠❤

دیگه هم ریپ نزن  چون بحث با تو فایده نداره

و مهم تر از همه من اشتباه کردم که ب کامنتت بی محلی نکردم و نشستم واسه ی فردی مثل شما اون همه تایپ کردم واقعا حیف وقتی که گذاشتم

دیگ هم ریپ بزنی جواب نمیدم بسلامت

نه راست میگن منم موهام فره بهترین روغن های ارگان و... هم استفادهکردم حالتش و حفظ نکرده

منم کرم مو استفاده کردم موهام وز داره و حالت داره 

ارگان بهتر بود برام😁

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه روش بهت میگم عالی ،من که خیلی راضی هستم .موهام خیلی خوش استایل میشه و همه ازش تعریف میکنن .

ماسک موی مخصوص موهای فر پنتن بگیر(طلاییه بعد یه آرم بنفش روش داره فقط موقع خرید دقت کن اون رنگ بنفش رو رو ظرف ببینی )قیمتش ۲۰۰،۳۰۰تومنه .ژل کتیرا هم بگیر ۳۰ تومنه .

بعد اینکه از حموم اومدی بیرون بدون اینکه موهات رو خشک کنی همون طور خیس خیس به مقدار مساوی کتیرا و پنتن رو باهم مخلوط میکنی و میزنی آروم به موهات ،به همه جای موهات پخش کن ..‌.بعد با دستت از پایین یواش یواش چنگ بزن به موهات ( یه دسته کوچیک بردار ،پایین موهات رو تو دستت جمع کن ببر بالای سرت بعد دستت رو مشت کن بزار یه ۲۰،۳۰ثانیه بمونه) بعدش همون طور بزار بمونه خشک بشه،اصبا سشوار نکش یا از این سری های مخصوص موهای فر استفاده کن .

بعد خشک شدن یدونه شونه که فاصله دندونه هاش زیاده از هم بردار و آروم موهات رو شونه کن(اسمش شونه حالته).

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
یه روش بهت میگم عالی ،من که خیلی راضی هستم .موهام خیلی خوش استایل میشه و همه ازش تعریف میکنن .ماسک م ...

مرسییی فدات شم حتما این کارو میکنم 😍❤️

ژل کتیرا رو چجور استفاده کنم؟

مرسییی فدات شم حتما این کارو میکنم 😍❤️ژل کتیرا رو چجور استفاده کنم؟

خواهش میکنم جانم ،با پنتن مخلوط کن به طور مساوی

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸