2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره گلم زهر چشم چیه؟چطوری بگیرم

مثلا نگاه خیلی بد جوری ک بر.ینن تو خودشون

یا مثلا اگ تو موقعیتش هسی موقع رفتن درو محکم ببند یا چیزی دستته با عصبانیت پرتش ک یه گوشه

جوری ک بفهمن عصبانی شدی

مثلا نگاه خیلی بد جوری ک بر.ینن تو خودشونیا مثلا اگ تو موقعیتش هسی موقع رفتن درو محکم ببند یا چیزی د ...

اون وقت برمیگرده میگه چرا عصبانی میشی و باز میخندهههه

ولی حتماااا امتحانش میکنممممم 

و بعد اون دیگه رو نمیدم بهش 

جواب خوبی بوددددداخلاقم رو مسخره میکنن میگن جدی هستی منم میگم من به کسی اخلاق خوب بدهکار نیستم؟

ببین اخلاق جدی با بدخلق بودن فرق داره

اگه واقعا فقط شخصیت خودتون جدی هست ن اینکه از روی بداخلاقی باشه میتونید بگید هرکس شخصیت خودشو داره مگه من اگه رفتار شما مورد پسندم نباشه ازتون ایراد میگیرم که اینجوری رفتار میکنید

مثلا چی بگممممامروز برگشته تو کلاس میگه تو جاری بدی میشی با خنده

ببین الان این مسخره کردن نیست از نظر من ،یکم رو خودت باید کار کنی اعتماد به نفستو ببر بالا ،جنبه شوخیتو ببر بالا ،زود گارد نگیر 

بخاطر ظاهرم همیشه مسخره میکردن هیچ جوابی هم نداشتم بهشون بدم خیلی خجالتی تنها گناهم این بود چاق بودم😢🙁

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید